Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki oi daj znac jak juz sie ogarniesz po wszystkimcześć dziewczynki, dziś ostatni dzień starego życia mojego :-)
jestem podekscytowana że hej stresik jest ale jeszcze nie tak duży pewnie jutro osiągnie apogeummój M bardzo mnie wspiera i uspokaja, choć się denerwuje i mówi że wolałby on leżeć na tym stole. Ogolnie wszystko chyba gotowe. Co ma być to będzie próbuje nie martwić się na zapas.
Krew wczoraj oddana do analizy, dziś muszę wziąć tabletki i stawić się w szpitalu na 7.30. cesarki robią do 12 ale nie wiem która będę. Dam Wam znać jak najszybciej
sorki ale nie dam rady odpisywać indywidualnie dziś. całuje Was wszystkie i każda z osobna i dziękuję za wsparcie i bezcenne rady.

męcze się już dlatego też przyszły tydzień jest moim ostatnim w pracy. Nie wiem czy którąś z was dopadła ta przypadłość ale ja nie czuje prawie wcale sześciu palców u rąk po trzy w każdej zaczynając od kciuka . Straszne uczucie powiem tyle czytałam o tym ,ale nawet pytałam sie lekarzy w szpitalu i wszyscy mówią to samo , ze to przez wodę w moim organizmie , która uciska mi żyły w dłoni i przy nadgarstku. Nie życzę tego nikomu ,źle sie pracuje z tym nawet pisanie jest nieprzyjemne nie mówiąc juz o tym, ze w nocy ten ból mnie budzi . Jedyny sposób na to , to jest urodzić ...

a ja myslalam ze oi tutaj bliznieta tylko cc chca przyjmowac. ona sie na to zgodzila czy szpital napieral na naturalne?Towicz mysle ze chodzi o jakies krakersy i o cos podobnego.
aleksiel trzymamy kciuki.
Moja znajoma urodzila dzis po 2 dniach wywolywania blizniaki przez CC.
Ona chciala naturalnie.a ja myslalam ze oi tutaj bliznieta tylko cc chca przyjmowac. ona sie na to zgodzila czy szpital napieral na naturalne?