reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

rzeczywiscie u nas od 5 rozmiaru mozna kupic takie pieluszki majtaski pampersa raz na takie trafilam ale jakos wrocilam do zwyklych i uzywamy 4+, Agatka ostatnio piekinie wszystkich zaskoczyla jak bylismy u Jacka siostry na imprezce no i kiedy przyszla pora zeby udac sie na spanko wszystkich pozegnala pieknym papa, no i nauczyla sie podgryzac babcie w nos swoimi 6 pieknym zabkami :cool2: :ninja2: :-D

reklama
no to moje kochane uwaga! bedziecie zapewne w szoku:

:szok:

dzisiaj noc byla dosc kiepska, weic rano padalam na pysk. wzielam do siebie bartka (do lozka) i tak sobie jeszcze podsypialismy, jednak moje dziecię musiało już się trochę tym znudzić i kiedy się obudziło... ZESZŁO SAMO Z ŁÓŻKA!!! :szok: :szok: :szok:
kiedy sie obudzilam zobaczylam Bartusia pełzającego i raczkującego w tył :baffled:
możecie sobie wyobrazić w jaką panikę wpadłam. obejrzałam sobie go z każdej strony, czy czasem nie ma gdzieś guza, ale NIC nie było.
od tej pory Bartek jak tylko jest na łóżku od razu kombinuje jak zejść. i podejrzałam jak to robi: raczkuje sobie do tyłu, aż do brzego łóżka a potem zsuwa się powoli aż dosięgnie do podłogi, potem staje bokiem, siada na dywanie i ... zasuwa na czworaka! :tak:

no to magdalena mnie zdziwilas o ja probuje Zuzie nauczyc ale jeszcze nie za bardzo lapie o co chodzi i dlaczego ja zsuwam tylem z lozka :))
brawo dla Bartusia

Magda Bartek to istna strzała:-D
Mateusz zaczyna przyjmować pozycję do raczkowania, klęczy tak przez chwilę, nogi mu się rozłażą i pada jak długi

reklama
Do góry