reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
to tak jak u nas!!! tyko ja w strategicznym momencie zapinania rzepów zarzucam Maksowi jakąś część garderoby na oczy, że niby bawimy się w a - kuku - nim ją zdejmie rzepy są zapięte:-)

dziewczyny - jaki numer pieluch kupujecie - bo my nadal trójeczki bo jest ich w paczce tak dużo:happy: :zawstydzona/y: no i Maks nie ma między nogami takich wielkich pieluchowych balonów.

:-D:-D:-D z tym patentem "a kuku" spróbuję! :) pewnie podziała! hihihi ja w czasie prawdziwego buntu daję pudełko z chusteczkami, też działa

u mnie pampersy 4+ albo pieluszki z Lidla nr 4

reklama
my jestesmy na etapie podciagania sie i zagladanie za oparcie łozka i za wózek...podniesie dupke i koniec....chyba nie wie po co ma nogi bo ani mysli próbowac raczkowac a co dopiero wstać.....cieszy mnie natomiast fakt ze sama siedzi i sama podnosi sie do siedzenia :)

My zmienilismy pieluszki na pampers let's go rozmiar 5 (wczesniej byl active baby tez nr 5) - Bo Ola jest teraz tak ruchliwa ze tylko majtki da sie jej zalozyc, o zapinaniu rzepow od normalnej pieluchy nie ma mowy. A te pieluszki zakladane jak majteczki sa super.

oooo Ania zaciekawiłaś mnie tymi pieluchami, napisz proszę od jakiej wagi? ;-)
Ja od jakiegoś czasu "walczę" z Miłkiem i pieluchami :) ja zapinam, Miłoszek rozpina, ja zapinam, Miłoszek rozpina a kręci się przy tym niemiłosiernie :)

co do pieluszek to używamy 4 pampków lub tak jak teraz bordowych rossmanków - swoją drogą polecam :)

Miłka też wszędzie pełno :) wszystko go interesuje i jest bardzo aktywny... mimo bolesnego ząbkowania :) i nakarmić też się go nie da bo nawet na sekundkę nie chce usiedzieć w spokoju ;)

a dziś Miłoszk pierwszy raz wstał sam :) ale byliśmy w szoku z D. a radochy mieliśmy przy tym :) Miłek jakgdyby nigdy nic podpełz do komody odsunął jedną szufladę, podciągnął się na niej, złapał gałki od następnej szuflady i sapiąc i stękając okrutnie stanął :) ale nóżki slabiutkie i oczywiście stał na paluszkach.:-):-):-):-):-)

niestety nadal nie raczkuje, jutro rehabilitacja i kontrola... zobaczymy... coraz bardziej się tym martwię:confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
och dziewczyny ale wczoraj zabalowalyscie;-)

u nas tez z pieluchami klopot zapiac teraz pampersa to wielka sztuka

nie wiem jak z pampersem ale u nas te majtkowe pieluchy sa wlasnie od 4rozmiaru ale to jakies ang nie pampersy

A co do postepow to Emi wczoraj siedziala kolo moich mog na ziemi
potem zlapala za noga moja raczkami wyprostowala swoje nogi i puszczala sie na chwilunie jedna raczka ale zaraz szybko lapala :-)

Do góry