reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Przyszły mi własnie testy a allegro i nie wytrzymałam i zrobiam jeden, tak jak myślałam 1 kreska... ale nie załamuje sie może dlatego że dziś sporo herbaty wypiłam i juz ta godzina zrobie jutro rano z porannego moczu

reklama
a co do ksiazek... Czytalam ostatnio 'ulice Rajskich dziewic'.bardzo ciekawa.opowiada o kobietach w Egipcie.
Katka trzymam kciuki:)

Ostatnia edycja:
Ritta no zatestuje jutro bo mnie zżera ciekawość ale coś czuję że będzie 1 krecha. Objawów na @ póki co brak.
Kobietka ja nie lubię polskiej twórczości - ani książek, ani filmów, ani muzyki :-/ jakaś taka antypolska jestem :-D chociaż jedna książka polska mnie poruszyła. Nie pamiętam autora ale była to książka Bidul, o chłopcu z domu dziecka.
Ja lubię książki Nory Roberta, Sandry Brown, uwielbiam Jodi Picoult za jej nietradycyjne i często kontrowersyjne tematy, ale czasem dobra zakończoną jest taki Christian Grey czy Giddeon Cross :-D

Przyszły mi własnie testy a allegro i nie wytrzymałam i zrobiam jeden, tak jak myślałam 1 kreska... ale nie załamuje sie może dlatego że dziś sporo herbaty wypiłam i juz ta godzina zrobie jutro rano z porannego moczu

z listy wynika ,że masz termin na 10.11 może poczekaj jeszcze z testem , no chyba ,że bardzo chcesz , ja z poprzednich staranek pamiętam te ciągłe samotne kreski , które mnie dołowały , a jak mi raz przed @ wyszły dwie ,a potem przyszła @ w terminie to nie pytaj totalna załamka ,dlatego wszystkim radzę poczekać przynajmniej do terminu @ , mój gin mawia ,że najlepiej robić je w 35dc przy cyklach 28 , 30 dni.

ale drukujecie no ja przed poludniem prasowalam jeszcze nei skonczylam...najgorsze zostalo czyli posciel:/
usypialam malego przed 13 i zasnelam pierwsza od niego i wlasnie sie budzi ehh ale odpoczelam:/ lece bo krzyczy...

Ja alkoholu nie miałam w domu, ale za to dyktaturę jednego wodza - mojego taty to tak :-:)-:)-( Całe życie musi być tak jak on chce, on ma zawsze racje, do błędu się nie przyzna a my, jego dzieci, to nic nie potrafią, są głupie, niemądre, zawsze wszystko źle. Mamie nie pomaga po dzień dzisiejszy, sama musi ze wszystkim sobie radzić. Za dziecka zero przytulenia, rozmowy.. chodzenie z nim po znajomych a nie na plac zabaw. Dla mamy ważny jest dom, a dla niego wszystko inne. Więcej zrobi dla obcego niż dla nas. Oj jakie ja miałam problemy ze sobą. Zaniżoną samoocenę, brak dowartościowania. Nie miałam wzoru mężczyzny, dlatego bałam się być z mężczyzną. Jak sobie z tym poradziłam - to już inna bajka.

Ale tak to jest każdy z nas z czymś się boryka z dzieciństwa. Najważniejsze, to wychodzić poza krąg swoich ograniczeń.

Cześć

Dziewczyny ja tak na szybko.Przepraszam,ze każdej nie odpiszę, jutro to na pewno zrobię. Koszmarnie się czuję dzisiaj:baffled:.

Byłam dzisiaj u ginki i Tak: COŚ tam jest-prawdopodobnie mięśniak. Wcześniej się nie ujawniał bo miałam pełny albo niepiełny pęcherz już nie pamietam z tego wrażenia.No to fajnie, tego jeszcze nie miałam.Dostałam luteinę i skierowanie na betę tak,że jutro już coś będę wiedziała.Chociaż na ciąże nie liczę przy tym progesteronie.Ale nic to walnę sobie luteinkę i wreszcie się doczekam @. Dostałam też skierowania na HSG ale nie mam na badanie czystości pochwy to nie wiem.Pomyślę nad tym jutro bo dzisiaj zdycham.

Kupiłam mu te dwa drobiazgi do auta i zarezerwowałam bilety do kina na film, który chciał zobaczyć. Myślę teraz nad jakąś komedią na wieczór, macie pomysł? Coś totalnie śmiechowego do pooglądania razem. Chce się wyluzować i domyślam się, że jemu też się to przyda. :yes:

Kupiłam mu te dwa drobiazgi do auta i zarezerwowałam bilety do kina na film, który chciał zobaczyć. Myślę teraz nad jakąś komedią na wieczór, macie pomysł? Coś totalnie śmiechowego do pooglądania razem. Chce się wyluzować i domyślam się, że jemu też się to przyda. :yes:

Polecam "Dom Bardzo Nawiedzony" Nie pamiętam na jakiej komedi sie tak uśmiałam jak na tej... rewelacja normalnie..

Możecie pomyśleć ze jestem głupia, ale normalnie z godziny na godzine te żyly robią sie coraz bardziej widoczne....

reklama
Fuma kurcze, niefajnie... Ale wiesz - luteina jest bezpieczna, albo wywoła @ albo wspomoże ciąże. Poród badania i daj znać Kochana.
Inis ja komedii mało oglądam, ale zawsze się odprężam przy teorii wielkiego podrywu, tyle że to serial. Taki typowy odmózdzacz ;-)

Do góry