Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fuma oby wszystko szybko sie wyjasnilo i unormowalo.
Inis super podejscie. Komedia dobrze Wam zrobi
Katka a ktory to Twoj dzien cyklu ?
Kupiłam mu te dwa drobiazgi do auta i zarezerwowałam bilety do kina na film, który chciał zobaczyć. Myślę teraz nad jakąś komedią na wieczór, macie pomysł? Coś totalnie śmiechowego do pooglądania razem. Chce się wyluzować i domyślam się, że jemu też się to przyda.![]()
u mnie 12dc czuję się podekscytowana już teraz , wiem ,że może dla niektórych z Was to całe mierzenie temperatury jest nudne i w ogóle ,ale ja w okolicach owulacji się ożywiam , spadnie czy nie spadnie?Wzrośnie czy nie wzrośnie czy będzie ból owulacyjny około 14dc czy może się przesunie i to mnie wciąga to mierzenie i czuję się jakbym miała za chwilkę przeżyć przygodę jakąświem wariatka ze mnie
![]()
natomiast już po prawdopodobnej owulacji ,następuje wkręcanie sobie ,że nie jestem w ciąży wiem ,że wiele kobiet ma wręcz odwrotnie ,a ja stosuję metodę wypierania ,tak ją nazywam , na pewno nie jestem w ciąży i już sobie planuję co zrobię zanim przyjdzie @ , np w zeszłym cyklu robiłam na biega przetwory i piekłam ciasto żeby zdążyć przed @ bo w czasie @ nie robię tych rzeczy żeby się nie zepsuły , a teraz to nie wiem co wymyślę .... może coś innego wynajdę![]()