reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

heeejjj ja dopiero dotarłam do domku - u was też taka beznadziejna pogoda? ja za moment kąpie małą i postaram się was nadrobić chociaż troszkę.. ale chyba z tego co widzę to nie ma żadnych nowych dobrych wieści? no więc czekaaaamy która następna będzie miała dwie kreseczki! chociaż ja i tak sądzę że największy wysyp będzie albo w trakcie albo po świętach :-D taka atmosfera że można się zapomnieć i zaszaleć pośród światełek bożonarodzeniowych :-D:-D:-D a swoją drogą mój mąż w tym roku przybiera pierwszy raz odzienie mikołaja - więc hmm.. ciężko będzie się oprzeć :-D:-D:-D z mikołajem tego jeszcze nie robiłam :-D:-D:-D o boshe wybaczcie za mój humor dzisiejszy :-D

reklama
Lisica nigdy nie jest za pozno :)
To mial byc nasz rodzinny debiut. Nie jezdzimy na nartach ale znajomi nas namowili i mielismy zamiar zaczac. Mi tez zalezy zeby corka jezdzila.
Ja nie jestem zwolenniczka sportow zimowych bo nie lubie zimy ale czemu nie sprobowac. Ale zakladajac ze bylabym juz w ciazy to i tak bym nie pojezdzila dlatego myslalam zeby to zamienic na ten Rzym (moja rodzinka sie wybiera ).

Hej mam plan na prezent na rocznice;-) Zrobię tort w kształcie serca;-) A prezentem bede ja;-) Jak mała uśnie to dostanie prezent pod postacią mnie nago przewiązanej czerwoną wstążka;-) Podejrzewam że lepszego prezentu sobie nie może wymarzyć;-):rofl2:

Bellaa pecherz juz lepiej. Jeszcze boli przy siusianiu ale mniej niz wczoraj.

A mi mezus oznajmil ze od stycznia idzie na jakis kurs na 8 tygodni. I wszystkie moje plany poszly w ..... Mielismy jechac w lutym na narty albo na kilka dni do Rzymu. Przynajmniej na staranka bedzie na miejscu ale w styczniu to ja juz bede w ciazy :p
W styczniu będziesz w ciąży, a ty w lutym na narty się bierzesz:szok: ale do Rzymu jak najbardziej, super.
No ja właśnie dom ogarnęłam, chłopaki juz wykąpane po kolacji, leżą i oglądają bajki, jeszcze przygotowac nasze ciuszki na jutro, szybki prysznic i lajcik.

Domka uuuuaaaaa! dobry pomysł - jego mina pewnie bezcenna :-) zaserwuj mu ten tort na sobie będzie jeszcze bardziej w szoku! ;-) a może pozytywny teścik jeszcze dostanie? ;-) życzę tego z całeeeego serducha :tak:

Caroline ale się uśmiałam :laugh2: jakieś ukryte fantazje? :laugh2:
Ritta ja zimę kocham, ale taką z prawdziwego zdarzenia - białą, mroźną, słoneczną :tak: do nart mnie jakoś nie ciągnie, ale uwielbiam jeździć na łyżwach.

bella a można tak zmienić nazwę użytkownika czy trzeba mieć jakiś konkretny powód? tak tylko pytam z ciekawości ;-) teeeż lubię ten czas jak mała śpi a ja z mężusiem mamy wieczór dla siebie :-) a czasami też sama z małą zostaję jak mężuś w pracy i też czasami lubię mieć wieczór tylko dla siebie - spa na całego idzie wtedy :-D

edit
Lisica - mój zawsze gładko ogolony a tu wiesz.. broda siwa i te sprawy.. :-D:-D:-D ja chyba muszę wtedy za śnieżynkę sie przebrać :-D chyba w moim przypadku za kulę śnieżną :-D:eek:
Agaawa ~~~~~~~~ ;-)

Ostatnia edycja:
Domka uuuuaaaaa! dobry pomysł - jego mina pewnie bezcenna :-) zaserwuj mu ten tort na sobie będzie jeszcze bardziej w szoku! ;-) a może pozytywny teścik jeszcze dostanie? ;-) życzę tego z całeeeego serducha :tak:
Jeżeli bedą 2 kreski to dostanie jeszcze tescik skarpetki i spiochy;-) Tak jego mina bedzie bezcenna;-)

reklama
Bellaa wyszlam z zalozenia ze jak nie zajde to bede jezdzic. Nie chce rezygnowac ze wszystkich planow tylko dlatego ze sie staram. Bo jesli to potrwa kilka miesiecy... A jak zajde to bede kibicowac corce i mezowi :)

Do góry