reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Laseczki juz chyba wiem o co chodzi z tym wylogowywaniem - mój netb( mobilny) szwankuje i co chwila mnie wyrzuca.

Co do nocnika to nie jest jescze tak ze on za kazdym razem pokazuje ze chce siku, ale fakt zdarza mu sie to coraz częściej.:-)

Munka - i tak bedziemy pić wirtualnie wiec co Ci szkodzi- my mleko Ty winko:-D

Josie - Janek korzysta póki może, potem jakbyś sie starała to nie będziesz miała na to za dużo czasu

Sylka - super, ze siostra przylatuje.

Mlodak - fejne butki i jaka atrakcyjna cena:-)

musze położyć dzieci
Do potem
Chyba:-D

reklama
Sylka, a gdzie dokładnie??? Rodzinę chyba tu masz bo jakiś szczególnych miejsc na wakacje to u nas raczej nie ma.

Muńka gratki dostania się na kurs. Ja też chętna na opijanie, ale z %%%%%%% koniecznie bo ostatnio dół za dołem łapię więc muszę się odstresować :-D

Dobra lecę karmić swojego głodomora bo właśnie kąpiel z tatusiem zakończył.

Muńka no gratulacje !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

josie moja właśnie padła jak kawka jakieś 15 min temu :-), ciekawe czy znów będzie z duchami rozmawiać :-):-)

Sylka no to będziesz miała dodatkowe ręce do pomocy :-):-)

andzia to już masz sprawcę wylogowywania !!

josie ja nawet nie wiedziałam że takie piżamki są :-D:-D

Mlodak mam działkę niedaleko Mszczonowa. Jakieś 7 km. Działka znajduje się w Grzegorzewicach. Nie wiem czy wiesz gdzie to jest.
Jak letniskujemy się na działce to we Mszczonowie jesteśmy dosyć często.:-)

Alijenka ile ja sie jej naszukalam!!! Jum mialam mu kombinezon zimowy kupoewac do spania ale wszystkie z kapturem i jednak za grube. A to jest podwojna warstwa bawelny wypelniona ta watolina. Drogie te pizamy jak nie wiem , ale na niego nie ma sposobu, wiecznie sie odkrywa a w spiworze dostaje kociokwiku

Mlodak mam działkę niedaleko Mszczonowa. Jakieś 7 km. Działka znajduje się w Grzegorzewicach. Nie wiem czy wiesz gdzie to jest.
Jak letniskujemy się na działce to we Mszczonowie jesteśmy dosyć często.:-)

Jak mogłabym nie wiedzieć gdzie są Grzegorzewice :-) Ile biwaków tam było to chyba nie zliczę. No i koleżanka też ma tam działkę (a dokładniej jej babcia) i chodziło się tam za czasów liceum prawie co weekend.

Kurde jaki ten świat mały, no. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać :-)

Sylka nie piszemy posta pod postem bo będzie Cię czekał prezent od naszej moderatorki :-):-):-), jak już coś to zrób edytuj :-D
a Twoja siostra ile ma lat ???

josie ja swoją to ubieram w body z krótkim na to pajaca i skarpetki :-)

reklama
nie podoba mi sie to nowe forum, czcionka nieczytelna

Muńka - gratuluję

Alijenka ile ja sie jej naszukalam!!! Jum mialam mu kombinezon zimowy kupoewac do spania ale wszystkie z kapturem i jednak za grube. A to jest podwojna warstwa bawelny wypelniona ta watolina. Drogie te pizamy jak nie wiem , ale na niego nie ma sposobu, wiecznie sie odkrywa a w spiworze dostaje kociokwiku

ja wychodze z zalozenie ze skoro sie odkrywa to jej nie zimno. Spi w pajacu, lub pizamce z gołymi stópkami

Do góry