-caroline-
Fanka BB :)
ookatkaoo ale nic mu nie mów!!! po prostu dzieciaczka do dziadków a wy wsiadajcie w auto i powiedz że masz niespodziankę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ritta wyszły mi złe wyniki.. test pappa (jak dobrze napisałam i pamiętam?).. wyniki z przezierności karkowej, kość nosowa i krew.. nie wiem czy czegoś nie pomyliłam ale bym musiała odgrzebać wyniki.. diagnoza to zespół Downa.. nie pamiętam jakie było prawdopodobieństwo ale w każdym bądź razie duże.. na tyle że pół ciąży płakałam i nie mogłam się pozbierać :-(
Ritta tak dziękuję - moja Ala zdrowa dzięki Bogu! my chcieliśmy wiedzieć czy nie ma obciążeń genetycznych.. a jeśli by były to i tak bym urodziła... nam chodziło raczej o przygotowanie się do zmiany życia, dostosowania domu dla takiego dzidziusia chorego.. wybór jak najlepszego szpitala, załatwienie rehabilitacji itd..