reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

tweety u mnie akurat ciężarne są dobrze traktowane. Po macierzyńskim wracają i pracują dalej.

Jaki ja mam plan ? Zaraz połowa mnie zlinczuje :-p
Planuję pracować jak najdłużej się da. Przynajmniej do 7 miesiąca. Oczywiście przy założeniu, że ciąża będzie bezproblemowa. Chyba, że ktoś w robocie mnie kwu...:-)
A wrócić panuje po pół roku. Chociaż m. ma pewnie inne zdanie.
To takie moje pobożne życzenie :-D

reklama
Fimka chciałam właśnie zrobić sobie suwaczek, już kilkakrotnie podchodziłam do niego. Wydaje mi się, że wszystko robię dobrze, a jak wrzucam linka czy ten adres, to wyskakuje mi okienko, że nie powiodło się czy, że link nieprawidłowy :-( ale jak możecie TO POMÓŻCIE mi może faktycznie coś źle robię..

Iwonka mi też BB szedł dzisiaj jak krew z nosa ale już jest lepiej :tak:

Ritta - ja tam nie wyczekuje dnia @, póki co hihi :-D jeszcze trochę czasu przede mną. Ja mam dość regularne cykle, więc jak @ nie przyjdzie to nieee i to będzie dla mnie znak - nie będę testować:-p
Ja Cię nie zlinczuje :) też bym chciała pracować w ciąży.

Któraś (przepraszam nie pamiętam kto, ale się domyślam - nie chcę błędu popełnić ;-)) pisała o tym, że dostała @ a potem się okazało, że jest w ciąży? Tak pytam z ciekawości...

Ostatnia edycja:
Ritta ja planuję podobnie i mam nadzieję że dam radę. Szef mnie wręcz podpytuje o ciąże, w sumie sam został ojcem końcem maja, ma już 3 latke w domu i często rozmawiamy o dzieciakach. Takiego szefa jak mój to że świeczka szukać :-)
Fuma poprawię suwaczki jak dorwe laptop. Ostatnio jak wkleilam suwak z ovufriend to mi wykasowalo dolne, bo ponoć za dluga sygnatura :-/ ale miałam już tak wcześniej i po kilku dniach wróciło do normy.

Iwonka, po cichutku juz gratuluje Mamusiu!&&&&&&&

A ja planuje zaraz po zobaczeniu serduszka iść na l4 i wrócić po roku od porodu. Juz jestem mega zmęczona moja praca, a właściwie tym ciągłym stresem i zmianami. Ale na ciaze to super firma. A potem juz na pewno będę szukać nowej pracy, bo pewnie zlikwiduje moje stanowisko. I wiecie co - myśle, ze to, ze nie możemy zajsc normalnie w ciaze to moze być od stresu. Jest to mocno prawdopodobne.

A ja planuje zaraz po zobaczeniu serduszka iść na l4 i wrócić po roku od porodu. Juz jestem mega zmęczona moja praca, a właściwie tym ciągłym stresem i zmianami. Ale na ciaze to super firma. A potem juz na pewno będę szukać nowej pracy, bo pewnie zlikwiduje moje stanowisko. I wiecie co - myśle, ze to, ze nie możemy zajsc normalnie w ciaze to moze być od stresu. Jest to mocno prawdopodobne.

Zgadzam się, ja gdybym jeszcze robiła w tej firmie gdzie kiedyś, to raczej bym nie zaszła. Stres robi swoje. Dlatego polecam pracować tym dziewczętom, które nie mają stresu czy szkodliwych warunków pracy. W innym wypadku też bym poszła zaraz na L4.

Agawa można wiedzieć co cię tak stresuje? Musisz trochę wyluzować, może jakiś wyjazd z mężem na te dni?

Adelo - instrukcja tu: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-zrobic-suwaczek-wkleic-zdjecie-avatar-22526/ link musi mieć w sobie [/url..../url] i kończyć się tym samym. Inne nie wchodzą.
Spróbuj ściągnąć coś z suwaczki.com i to będzie pierwszy adres, jaki należy wkleić w sygnaturę :) Zapisujesz, odświeżasz i jest.

Ja planuję podobnie jak Agawa - jak najszybciej na L4, a później rok na macierzyńskim. Nie mam rodziców przy sobie, nie będę miała nawet komu zostawić maleństwa. Poza tym nie chcę. Firmę mam przyjazną mamom, więc się nie martwię. Mam umowę na czas nieokreślony. Więc będzie ok :tak: Musi się tylko udać :-)

Macie racje z tym stresem w pracy ze utrudnia moj przyklad zwolnilam sie 12 pazdziernika bo chcialam zmienic prace a 16-17 zaszlam z Fabim hihi mysle ze praca tez miala duzy wplyw na to...

reklama
witam :)postanowilam dolaczyc do pozostalych starajacych sie w grupie razniej :)co prawda staramy sie juz od lipca ale bez zadnych rezultatow niestety...od 2 listopada zaczelam brac castagnus moze to cos pomoze...pozdrawiam starajace sie I trzymam za nas kciukasy :)

Do góry