-caroline-
Fanka BB :)
ookatkaoo ale nic mu nie mów!!! po prostu dzieciaczka do dziadków a wy wsiadajcie w auto i powiedz że masz niespodziankę ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ritta wyszły mi złe wyniki.. test pappa (jak dobrze napisałam i pamiętam?).. wyniki z przezierności karkowej, kość nosowa i krew.. nie wiem czy czegoś nie pomyliłam ale bym musiała odgrzebać wyniki.. diagnoza to zespół Downa.. nie pamiętam jakie było prawdopodobieństwo ale w każdym bądź razie duże.. na tyle że pół ciąży płakałam i nie mogłam się pozbierać :-(
Ritta tak dziękuję - moja Ala zdrowa dzięki Bogu! my chcieliśmy wiedzieć czy nie ma obciążeń genetycznych.. a jeśli by były to i tak bym urodziła... nam chodziło raczej o przygotowanie się do zmiany życia, dostosowania domu dla takiego dzidziusia chorego.. wybór jak najlepszego szpitala, załatwienie rehabilitacji itd..
dobrze ze nic nie zmalowal
Na zgagę możę migdały?? Tak gdzieś mi się obiło...
ja nie mam kompletnie zaufania to testow ktore sa tak tanie, jak bede miala 100% pewnosci na tescie ktory wykrywa 20ml to wtedy bedziemy sie cieszyc