Fimka
Fanka BB :)
kusi mnie butelka wina w barku, chyba ją otworzę![]()
Ja już to zrobiłam
Mój na męskim spotkaniu...
Siedzę sama i... gotuję buraki na barszcz!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kusi mnie butelka wina w barku, chyba ją otworzę![]()
Lisica mam to samo, to jest endometrioza. Podczas cc błona śluzowa macicy (endometrium) zagnieździła się w powłokach brzusznych przy bliźnie. Obserwuj to czy zmienia się w trakcie cyklu. U mnie wygląda to tak, że na początku cyklu, po @ jest twarde i bolące a w drugiej części mięknie i nie boli. No i niestety z czasem trochę rośnie. A jedyne wyjście to to wyciąć![]()
Ja już to zrobiłam![]()
Mój na męskim spotkaniu...
Siedzę sama i... gotuję buraki na barszcz!![]()
Kreseczki mają być jednakowo intensywne i grube, prawda? Chyba jeszcze nie, ale już bliskoDziewczyny, irytują mnie już te testy. Nie wiem czy ten ostatni mogę uznać za dodatni ale chyba jeszcze nie. Pomóżcie.
Testy robione od góry: 14dc,15dc,16dc,17dc 18dc, 19dc g.13, 19dc g.20
Zobacz załącznik 594105Zobacz załącznik 594106
Dziewczyny, irytują mnie już te testy. Nie wiem czy ten ostatni mogę uznać za dodatni ale chyba jeszcze nie. Pomóżcie.
Testy robione od góry: 14dc,15dc,16dc,17dc 18dc, 19dc g.13, 19dc g.20
Fimka w 14 i 15 dc miałam baaardzo piękny płodny śluz a później taki marny bardziej wodnisty:-( Ale szyjka bardzo wysoko, dziś trudno sięgnąć więc wnioskuje, że owulacja się zbliża. Zwariować można. Jutro koło południa powtórzę test bo przecież LH wzrasta tylko na "chwilę"
Lisica u mnie też to wyszło bardzo późno ale stwierdziłam, że to przez przyjmowanie tabletek (nie wiem czy ty brałaś). Długo nie mogłam tego zdiagnozować. Jakieś 4 lata po cesarce wycięłam z prawej strony blizny. Było małe. Nie pamiętam ale chyba poniżej centymetra.
Później wyszło po lewej stronie. Tu mam dwa ogniska i na usg rok temu miały ok 14 mm i 5 mm. Teraz są trochę większe. Mam już nawet skierowanie do szpitala żeby to wyciąć ale wymyśliłam sobie, że pozbędę się tego podczas cesarki.
Ja przyjmowałam tabletki a wtedy to nie dokucza. Ale jak nie biorę to trochę boli czasem jakby piecze. Przeszkadza mi szczególnie jak uciska pasek od jeansów (biodrówek). Chyba się już trochę do tego przyzwyczaiłam ale zdecydowanie należy z tym zrobić porządek bo "samo nie zniknie" (cytat mojego ginno i niestety się powiększa.
Znam od teścia hardcorową historię takiej komplikacji po cc ale nie wiem czy macie ochotę czytać takie rzeczy
Fimka w 14 i 15 dc miałam baaardzo piękny płodny śluz a później taki marny bardziej wodnisty:-( Ale szyjka bardzo wysoko, dziś trudno sięgnąć więc wnioskuje, że owulacja się zbliża. Zwariować można. Jutro koło południa powtórzę test bo przecież LH wzrasta tylko na "chwilę"
Hmmm, wodnisty też płodny... Jeśli mogę zapytać - wstrzymujesz się w takim przypadku od przytulanek i zostawiasz arsenał na jutro?