reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Czesc
Katka mozna zwariowac ja wlasniewariuje...

4x test 4x wynik negatywny :no:

@ nie ma ale boli mnie doslownie cale podbrzusze jak na @
Ale ja czulam ze tak bedzie :(

reklama
U mnie na razie @ brak, ale nie testowałam, bo się boje:p zostawiłam sobie poranny mocz jakby mnie baaardzo korciło, ale postaram się go nie użyć i zatestować jutro o ile do jutra @ nie przyjdzie:)

Katka jutro się wszystkiego dowiesz u ginka, trzymam kciuki, żeby zobaczył fasolkę :tak:

Ostatnia edycja:
Ale tutaj ucichlo...
Mnie poprzedni cykl (ktory trwa nadal) wiele nauczyl. Ta strona OvuFriend rowniez :) Poczekam spokojnie na @ (ciekawe kiedy przyjdzie bo po odstawieniu tabletek moze szalec w dlugosciach wrzesnien 33, pazdziernik 28, listopad?). Zobaczymy.
Ja humor odzyskalam :) mam nadzieje ze zalapie sie na sierpniowki bo w sierpniu rodza sie bardzo fajne ludziki :) mezus juz poinformowany ze musi brac wiecej witaminek zeby plemniczki dostaly powera ;)

Nic sie nie dowiem:::( tak czułam....to moje szczęscie...

Kobietka22.... Proszę o dopisanie mnie do listy na @ 22 grudzien... Licząc ze ten cykl trwał 35 dni

witajcie.
Oj Katka tak mi przykro;-/ ale może na święta bedzie prezencik;-)
Byłam w leclercu i nie znalazłam tego siemienia lnianego. Znalazłam aby LEN w tabletkach ale ni kupiłam bo nie wiedziałam czy to to??

Katka przykro mi:-( Ale nie ma się co załamywać, będziesz sierpnióweczką:tak: Ja pewnie też dostanę, jakoś tak czuję, nawet się wczoraj zaopatrzyłam w zapas tamponów, czekam już tylko aż @ przyjdzie..

Cześć dziewczyny.

Katka przykro mi :( Ale nie łam się. Głowa do góry i walczymy dalej.

Bubbles, iwonka nadal trzymam kciuki.

A jak wczoraj pisałam, powtórzyłam test dzisiaj. I w końcu pozytyw :-) Strasznie mam późnią owulację:szok:
Testy robione w 14,15,16,17,18,19,20 dc
20131117_121344.jpg

Załączniki

• 20131117_121344.jpg
    20131117_121344.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Ojj nie obraziłabym się jakby poczekały:tak:

Iwonka Ty jeszcze nie dostałaś @?

Jeszcze nie dostalam, dzisiaj mialam dostac. Testy niestety negatywne. Ale tempka ciagle wysoko. Poczekam zobaczymy.
Przypuszczam ze ten pierwszy test byl felerny ;) Nadzieja umiera ostatnia.

Ritta ja teraz jestem w kropce z tymi ovulacjami!! Ja juz sama nie wiem kiedy jej sie spodziewac!
Ogladalam wykresy na ovu friend dziewczyn zafasolkowanych po tabletkach i ovu mialy nawet w 27dniu! Ja jestem w szoku.

Do góry