reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

nom to napisze do niej:):):)

a wczoraj tak fajnie mi się od 19:00 spalo.....a tu o 22 zachciało się komus sprawdzać alarm przeciwpożarowy i buczało na cala kamienice....cala godzine staliśmy na dworze i czekaliśmy na straz pozarna.....ja nie wiem ludzie chyba by dawno się spalili zywcem zanim by przyjechali.......ale ciężko było potem zasnąć spowrotem:):):):)

A ja dziś o 6 taki piękny sen, tak miło mi było, a tu budzik. No nerwica.. A potem to już rytułał, iście do WCz zamkniętymi oczami (lekko jedno oko otwarte) siku i do łóżka jeszcze na pięć minut, a potem wstać bo dziś musiałam pare spraw o 8 załatwić w urzędzie.. A autobusami się przemieszczam wiec nie ma że boli wstać trzeba. :(

A z tym alarmem to naprawdę nieźle Was na dwór wystawi i dość długo czekaliscie na straż..

Anulka a ja mam 37% baterii i cos czuje że za około godzinkę, przy udzielaniu sie na forum telefon bedzie pod ładowarką. :)

reklama
U mnie ryż z kurczakiem na ostro(uwielbiam ostre potrawy);-)

Za to głowie się co mojemu zrobić dziś na kolację(wraca ok. 1 w nocy), macie jakiś pomysł?

Ja mam obiad z wczoraj pomidorowa i kurczak faszwrowany od tesciowej dorobilam tylko sos no i po ziemniaki musze isc do piwnicy:/
Ja to juz klapnela bym na lozio i oko orzymknela ale syn mowi niee

oo...na ryz to miałabym ochote:):):)jakas chinszczyzna :):):)

a może zrob mu kolorowe kanapki???:):)takie z salata, kielbaska, serem, pomidorem i ogóreczkiem?????do tego jeszcze rzodkieweczka.....na ta godzine jak wraca to calkiem rozsądne mi się wydaje.....

Dziewczyny a ja mam taką grochówę "wojskową" tak miałam na nią smaka.
A potem chyba zrobie barszcz z uszkami, bo tez mi sie zachciało.

Może jakieś pyszne kanapki? Bo jak w nocy wraca? Albo naleśniki przekładane z kurczakiem, serem á la torcik taki? Ja dodaje jeszcze szpinak :)

Jezuuu ale wy tworzycie:) odzwyczailam sie od lracy po miesiacu na l4:/ u mnie @ taka krwista ze dzis rano kupowalam 4-te opakowanie ob. Ha tyle mi tamponow idzie ze zbankrutuje:) i do tego jeszcze podpaska na wszelki wielki... musze sie przerzucić na jakies tansze tampony chyba xd dziewczyny wlasnie skonczylam myc okna:) mialam ich 15 w przddszkolu haha . Nogi to mi do d*** wchodza doslownie:))

IWONKA I BUUBLEGIRL bedzie wysyp na sierpniowkach zobaczycie xd

reklama
Jezuuu ale wy tworzycie:) odzwyczailam sie od lracy po miesiacu na l4:/ u mnie @ taka krwista ze dzis rano kupowalam 4-te opakowanie ob. Ha tyle mi tamponow idzie ze zbankrutuje:) i do tego jeszcze podpaska na wszelki wielki... musze sie przerzucić na jakies tansze tampony chyba xd dziewczyny wlasnie skonczylam myc okna:) mialam ich 15 w przddszkolu haha . Nogi to mi do d*** wchodza doslownie:))

IWONKA I BUUBLEGIRL bedzie wysyp na sierpniowkach zobaczycie xd

I tak bywa kochana, że człowiek w ten wir pracy nie może tak wskoczyć po wolnym jak by chciał, ale wiem że jak już wir Cię wciągnie to na nowo się przyzwyczaisz. :)
No i aż tyle okien.. Wow, no to pracy miałaś.
No i @ takiej nie zazdroszczę, ja w sumie nigdy tak obfitych nie miałam.

Wy sierpniówkowe forum to wysadzicje w powietrze, w dobrym znaczeniu tych słów. ;)

Do góry