reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

nina2013 ja właśnie zamierzam spróbować. Kilka dni temu przyszła moja przesyłka z ebaya yupiii!

Zobacz załącznik 595235Zobacz załącznik 595236Zobacz załącznik 595237

oooo to super dagmar i moi_pas, że jest nas więcej :) moi_pas nie pomyślałam żeby poszukac na ebayu, dobry pomysł :)

ciekawe jak to się pierze- dajcie znać, ja chyba spróbuję- tzn na noc i spacery/ do lekarza pampki ale po domku, czemu nie?

reklama
moi_pas dzięki za podpowiedź z tym ebayem, właśnie weszłam tak orientacyjnie zobaczyc i jestem zdumiona jak duża jest różnica w cenie między stronami polskimi a tymi na brytyjskim ebayu! przy tym dużo wiecej wzorów i możliwości kombinowania z wkładami, super :)

Jouluatto ja już bym najchętniej miała wszystko przygotowane dla małej, ale jakoś się powstrzymuję więc syndrom wicia gniazda chyba po kolei każdą będzie dopadał :) tylko co robic z tymi rzeczami, których coraz więcej ? ;)

moi_pas dzięki za podpowiedź z tym ebayem, właśnie weszłam tak orientacyjnie zobaczyc i jestem zdumiona jak duża jest różnica w cenie między stronami polskimi a tymi na brytyjskim ebayu! przy tym dużo wiecej wzorów i możliwości kombinowania z wkładami, super :)

Jouluatto ja już bym najchętniej miała wszystko przygotowane dla małej, ale jakoś się powstrzymuję więc syndrom wicia gniazda chyba po kolei każdą będzie dopadał :) tylko co robic z tymi rzeczami, których coraz więcej ? ;)

jak to co? zbierać, chomikować i cieszyć się, cieszyć :D

dagmar ja się nastawiam żeby cały czas używac, ale zobaczymy jak to będzie w praktyce :) niedoświadczona jestem to może przeceniam swoje możliwości :p

ale ty masz pierwszego dzidziusia, tak?
Bo jak tak to luzik ;) Cyrk zaczyna się jak rodzi się 3cie :D

Wiecie co a ja co do tych otulaczy to jakoś nie jestem przekonana. Nie wiem może to dziwne ale jskoś wydaje mi się to niewygodne dla maluszka mimo, że wiem że jemu jest tak fajnie jak w brzuszku. No ja osobiście nie chciałabym być tak poskręcana:))

dagmar hehehe tak pierwszego :) widzę, że humor Ci się poprawił, super! :)

No to dasz radę :)
Niestety humor tylko chwilowo wraca do normy :/

Ja jestem na nie. Otulanie wystarczy rożkiem, czy pieluszką- rozumiem jeśli dziecko ma dużo odruchów nie kontrolowanych, czy też jest wcześniakiem.
Przecież ono ma się ruszać- rozwijać mięśnie a nie leżeć jak mumia :/

reklama
Ja jestem na nie. Otulanie wystarczy rożkiem, czy pieluszką- rozumiem jeśli dziecko ma dużo odruchów nie kontrolowanych, czy też jest wcześniakiem.
Przecież ono ma się ruszać- rozwijać mięśnie a nie leżeć jak mumia :/

Ale to przecież nie ubiera się go w to na cały dzień ;) otulaczek się zakłada wtedy, jak już nie ma żadnego innego sposobu na uspokojenie dziecka, to takie wyjście awaryjne. Więc normalnie wywija cały dzień nóżkami i rączkami.
Ja się skuszę. Polecam książkę "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" :) Może też się przekonacie :)

Do góry