reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Poszukam.
Dla mnie byla rewelacyjna seria PantenProV geste i mocne ale u Nas ich nie widze :(
Wysmarowalam wlosy olejkiem z marakeszu, wypsikalam jedwabiem w sprayu i poprawy brak :(

Aschlee w jakim sklepie je kupilas?

Iwonka ja słyszałam ze jedwabie w sprayu to tandeta, zreszta u mnie tez sie nie sprawdziły...kup taki mały Z Biosilk ...na rękę go dajesz i wsmarowujesz we włos^^

hej, nie mielismy prądu teraz włączyli, mam lekkie zaległości.
Ritta a więc masz rację tez tak sobie pomyślałam że pewnie przez ten termometr, będę mierzyc zobaczymy co będzie dalej, w końcu co ma byc to będzie.
Katka zdrowia życzę. A co do prezentu kasa fajna sprawa, w zeszłym roku kupiłam siostrzenicy, dalej się bawi, dostała też potem wózek na zakupy wraz z akcesoriami, i zabawa w sklep gotowa.
Domka co do monopoly ci nie doradzę, ale moje dzieci uwielbiają gry planszowe, ale takie prostsze, i ja chętnie z nimi gram i oni się cieszą, uważam że to tez fajny pomysł.

nie mam pomyslu na fryzure.chcialam pasemka ale sama nie wiem.wczoraj zamowilam sobie tusz do rzes i kredke do oczu z Oriflame.

kochana ja też używam kosmetyków do włosów biosilk , mam właśnie te takie olejki dwa , szampon i odżywkę , w rossmanie taka odżywka nie dawno kosztowała 60 zł , szampon też , a moja fryzjerka na każdej wizycie daje mi ten olejek gratis i sprowadza szampon i odżywkę , za szampon+odżywka płacę u niej 30 zł w sumie, warto popytać u fryzjerki o takie kosmetyki bo oni mają taniej ;) a na prawdę działa ja nie mogłam włosów po myciu rozczesać ,a odkąd używam tych kosmetyków to nie ma żadnego problemu i nawet mniej wychodzą;)

Dobra teraz piszę co u mnie tak szybko bo będę miała gości kuzynka z trzema urwiskami przyjedzie na obiadek na szczęście mam już podszykowany.

No więc moja beta ze środy to 552,1 , a beta z piątku to 1149 :-D,a tyle strachu było niepotrzebnie zupełnie, dziękowałam pani w laboratorium ona się śmiała ,a ludzie patrzyli jak na wariatkę ,ale co tam , wyszłam ze szpitala jak na skrzydłach po prostu , tak się cieszę :-)

Dziewczyny kochane,
Nie przyłączę sie do rozmowy o włosach i prezentach. Ale obiecałam ze napisze jak będę po wizycie.
Wiec tak :
(Dodam jestem wściekła, ściana dostała kalafiorem surowym którego ze sklepu kupiłam co dopiero, bo mnie nosi, no i raz teraz siedzę i ryczę, że mam dość isch czasu na wszystko i takiego spokoju, a z drugiej strony może to i lepiej. Gowno gowno gowno! Przepraszam)

Usg tutaj jest w 18 tc.
I jeżeli wszystko jest w porządku to tylko będę miała jedno.
Ale przez kolejne tygodnie, bedą odsłuchiwać dzieciątko specjalną aparaturą, i na każdej wizycie będę słyszała serduszko.
Za tydzień idę na badania związane z krwią, moczem itp.
Dziś jedynie sie dowiedziałam ze mój 10tc trwa no i przeprowadzony został wywiad 40 min o mnie itd. A no i termin porodu 6 lipca.
Wiec tak kobietki zazdroszczę Wam slyszalnych serduszek, ja jeszcze trochę muszę poczekać.

Przepraszam ze o sobie.. :(

Kobietka wiecej strachu niż było warte. Kochana tak sie ciesze Twoim szczęściem! Super, trochę sie uśmiechnęłam przez te łzy. :);):*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry