aurelia192
Początkująca w BB
POLA zobaczysz dzisiaj pięknego braciszka swojej Zuzi, z pewnością ci nawet pokaże że już potrafi się nieźle kręcić. Musisz tylko uwierzyć. Takie pozytywne myślenie działa cuda naprawdę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny kocham Was! Wszystko jest super! Maluch dużuch ma już 3 cm! Ruszyła go troszkę a on się zaczął ruszać! Co za piękny widok! Jeśli chodzi o mój niski progesteron to powiedziała, że szału nie ma ale widocznie dzidzi tyl wystarczy a leczy się objawy kliniczne a nie wyniki badań. Dostałam receptę na Luteine ale mam ją wziąć wtedy jak będę miała takie miesiączkowe bóle. To chyba tyle :-) jestem taka szczęśliwa! Wierzę w to że będzie dobrze!
Dziewczyny przed wizytami! Trzymajcie się gorąco! Też zobaczycie dzisiaj swoje robaczki!
Dziewczyny kocham Was! Wszystko jest super! Maluch dużuch ma już 3 cm! Ruszyła go troszkę a on się zaczął ruszać! Co za piękny widok!
Nie może być inaczej, Polu czekamy na same dobre wieści!Anilewe, Martuśka gratuluje wam ogromnie!!! Mam nadzieje ze i ja przyniose dzis takie dobre wieści. Od rana miałam kiepski humor, wyjątkowo zle sie czułam psychicznie, tak bardzo mnie ta dzisiejsza wizyta stresuje. No ale przeciez musi byc dobrze.
Tak poza tym mam tak zryty humor.chce mi sie ryczec.jesyem mega szczesluqa ze jestem w ciazy...ale dobija mnie fakt ze mojego ex to nic nie ruszylomowi mi zebym sie z kims spotykala.kurw... przeciez jaki facet chcialby ciezarna babe z obcym dzieckiem.jest mi przykro ze zamiast 100% uwage poswiecic swobie i malenstwu to mysle ze on nas nie chce.zemnie nie kocha...nie tyle nas nie chce.co mnie
zaraz zrobie powodz stulecia...uzbroicie sie w lodki
pontony itd
![]()
aNilewe tak wszystko się zgadza z suwaczkiemDziękuję dziewczyny za miłe słowa! Super, że jestem tu z Wami! Już na "wizyty" daję zdjęcie, tylko jest bardzo złej jakości i dzidziul wygląda jak bałwanek
![]()
Nasza sytuacja jest porabana...ogolnie mieszkalismy ze soba.mielisny juz zaplanowany slub.zostawil mnie.wrocilam do rodzicow.odwolalam slub.po jakims czasie do siebie wrocilismy.zistawilam go....nie wiem czemy...po miesiacu zaczal pisac.nhsialam odebrac od niego pare swoich rzeczy.oddac klucz do mieszkania...i stalo sie.booom.sex...ciaza...boom.samotna ja...nie samotna bo z cudem w brzusiu...ale potrzebuje kurna do kogos sie przytulic...nie do mamy.ale do faceta...

GRATULUJE wizyt
supcio i ciesze sie razem z Wami:-) Witam nowe mamusie. ;-)