reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

to i ja:
zdjęcie robione w wigilie, wtedy to był 20tc
DSC_0030-1.jpg
jak wylądowałam w szpitalu to się nie mogły lekarki nadumać, że połowa ciąży a ja 48 kg ważę :zawstydzona/y: już bym chciała duży brzusio ;p

Załączniki

• DSC_0030-1.jpg
    DSC_0030-1.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 176
reklama
Ja mam 15 tydz i w ogole nie mam brzuszka chyba ze sie najem. A w pierwszej ciazy 20 kg pzytylam a teraz nic a juz bym chciala duzy brzusio:(

aeshette,pewnie jak zacznie rosnąć to bez opamiętania :D :D mój skubaniec też się rusza czasem tak ze przez bluzkę widzę :D a jak czasem kopnie... o matko to aż się chytam za brzuch xD
ps.masz tatuaż na brzuchu ;> nie boisz się że Ci się bardzo rozejdzie?;>

tak, mam tatuaż ;) kiedyś tutaj wrzucałam zdjęcia moich dziar :p smaruję od momentu jak się dowiedziałam o ciąży więc raczej nic stać się nie powinno :) i tak w planach mam poprawkę to najwyżej szybciej ją zrobię, jakby jednak coś się z nim porobiło :)
moja to też ładne kopy ładuje :D wczoraj mnie sponiewierała po pęcherzu :p o matko :O ile do kibla się nalatałam :p

to i ja:
zdjęcie robione w wigilie, wtedy to był 20tc
Zobacz załącznik 601187
jak wylądowałam w szpitalu to się nie mogły lekarki nadumać, że połowa ciąży a ja 48 kg ważę :zawstydzona/y: już bym chciała duży brzusio ;p
Ladny brzuszek no niezle polowa ciazy i wazyc jak 18 latka:blink: chcialabym tyle wazyc ;D
a to moja córa dzisiaj się rozpychała :)
Zobacz załącznik 601196
moj tez sie tak rozpycha :-D i nie wiadomo czy to pupka czy pleckami pcha? probujesz nie raz zgadnac?;-)

Ja mam 15 tydz i w ogole nie mam brzuszka chyba ze sie najem. A w pierwszej ciazy 20 kg pzytylam a teraz nic a juz bym chciala duzy brzusio:(
Urosnie :tak:;-)

reklama
Do góry