Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

witam sie porannie
za wizyty &&&
dziewczyny, ktoras z Was miala takie dretwienie posladka az do nogi? wczoraj mnie zlapalo polaczone ze zlym samopoczuciem, ze wymiotuje co chwile to sie przyzwyczailam, ale to dretwienie to mnie zaniepokoilo...moze to z nerwow?
graza, spokojnieChoroby serca i tak można najlepiej zobaczyc na usg polowkowym, wczesniej jest to trudne.
Dziewczyny czy na to USG NT dostałyście dodatkowe skierowanie czy sam lekarz Wam zaproponował czy po porostu same poprosiłyście, czy dodatkowo się umówiłyście na wizytę?
Witajcie Kobitki![]()
Przyłączam się do osób z problemem drętwienia kończyn. U mnie w nocy to się pojawia i co najdziwniejsze tylko prawe udo po stronie zewnętrznej od samego biodra do kolona mi drętwieje. Przy najbliższej wizycie muszę pogadać o tym z ginem.
Wyczytałam, że poruszałyście temat usg między 11 a 14tc, czyli tu mowa o badaniach prenatalnych, te zalecane dla kobiet powyżej 35 roku życia? Ja mam 26 lat, rocznikowo już 27I się zastanawiam czy nie robić tego usg, obecnie jestem w 12tc, więc może bym zdążyła. Czy wszystkie z Was robiły to usg? Mi gin nic na wizycie nie wspominał o tym.
Miłego dnia, bez mdłości, z dobrym samopoczuciem i dla tych które dziś podglądają dzieciątka słodkich fotek życzę :*