Esiek - mam nadzieje, ze w pracy bedzie pozytywna i wspierajaca atmosfera, a Ty szybko zapomnisz o przejsciach, jak masz normalnych wspolpracownikow to napewno nie masz sie czym martwic.
Jogo - jak wspaniale!!! serducho, gratuluje

niech bije mocno z kazdym dniem!
Lilia - kiedy składałaś podanie o rządówke? bo rozumiem, ze w Provicie? ja złożyłam w grudniu chyba 9 i mowili ze dopiero w przyszlym roku w polowie beda sie odzywac, a sama procedura nie predzej niz w 2015

, wiec postanowilismy raz sprobowac za zaoszczedzone pieniazki, a w razie czego czekac na liscie do rzadowki.
Kinga_1 - no to i ja zaciskam kciuki za udany seksik niech się tam rozmnażają pięknie
almek - moj dr. z pewnoscia by Ci zalecil metypred tudziez encorton, ja biore wlasnie encorton, on ma do tego takie podejscie, ze mimo iz w Polsce twierdza, ze nie ma wiarygodnych badan to jednak na zachodzie z powodzeniem stosuja sterydy tym samym zwiekszajac nieznacznie odsetek implantacji, slowo nieznacznie dla wiekszosci lekarzy oznacza, ze nie warto w takim razie przepisywac, ale to nieznacznie moze oznaczac dla kogos byc albo nie byc w ciazy... poniewaz moj lekarz jezdzi po sympozjach zagranicznych to jest za tym nieznacznie i dziekuje mu za to, moze to mialo wplyw na implantacje, a moze nie, tego nie bede pewna, ale efekt zostal osiagniety i to sie liczy.
Hope84 - z ta prolaktyna i tsh to nie wiem jak to jest, ja tez niby nie mam niedoczynnosci, tak twierdzi endokrynolog, ale tsh ostatnio mi wzroslo, mialam przed ifv 3,5 wiec dostalam od dr. euthyrox 25, prolaktyne zawsze mialam w gornej granicy, a przed ivf jak na zlosc 49 mi wyszlo, za pozno juz bylo na badanie czy to ma jakis zwiazek z tarczyca czy cos innego sie dzieje, ale moj lekarz ma inne podejscie, twierdzi, ze najgorsze sa takie wahania prolaktyny wlasnie i nie ma zwiazku tutaj czy to iui czy ivf, dostalam na to polowke tabletki bromergonu i dalej biore zeby skokow nie bylo, zdziwilo mnie to co pisalas razem z Kingą_1 , widac co lekarz to inne podejscie.