reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Te czarnym mazakiem to sa ceny ?:-)
mmm...
Fanka BB :)
cześć dziewczyny. dawno mnie nie było bo brałam antyki na wyciszenie jajników i czekałam na @ w sumie nadal czekam, ale powinna pojawić się za kilka dni. 2 lub 3 dc i zaczynam kłucie. Gonal już czeka w lodówce. Kurcze trochę się stresuję.
dorotav
Fanka BB :)
Te czarnym mazakiem to sa ceny ?:-)
Tak,od lewej strony: cena mazakiem, potem numer badania i nazwa badania

almek
Zaciekawiona BB
"almek - moj dr. z pewnoscia by Ci zalecil metypred tudziez encorton, ja biore wlasnie encorton, on ma do tego takie podejscie, ze mimo iz w Polsce twierdza, ze nie ma wiarygodnych badan to jednak na zachodzie z powodzeniem stosuja sterydy tym samym zwiekszajac nieznacznie odsetek implantacji, slowo nieznacznie dla wiekszosci lekarzy oznacza, ze nie warto w takim razie przepisywac, ale to nieznacznie moze oznaczac dla kogos byc albo nie byc w ciazy... poniewaz moj lekarz jezdzi po sympozjach zagranicznych to jest za tym nieznacznie i dziekuje mu za to, moze to mialo wplyw na implantacje, a moze nie, tego nie bede pewna, ale efekt zostal osiagniety i to sie liczy."
Cyryjanka mam podobne odczucia, to "nieznacznie" dla nas walczących jest często dużą nadzieją. Zobaczymy co na to immunolog.
mmm- powodzenia!
Cyryjanka mam podobne odczucia, to "nieznacznie" dla nas walczących jest często dużą nadzieją. Zobaczymy co na to immunolog.
mmm- powodzenia!
Ostatnia edycja:
almek
Zaciekawiona BB
dorotav- jak się czujesz? Podziwiam, że potrafisz tak wytwale czekać na betę :-)
Dziewczyny w Diagnostyce w Rybinku maja promocje na badanie AMH --koszt 39 zł =3zł za pobrane !!! na razie ta promocja jest tylko we wtorki i czwartki ,trzeba sie czesniej zapisac. Tel do nich:324240620 ..moze sie Wam przyda takie info ( u nas w Bielsku badanie AMH około 180zł)
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
To faktycznie super cena.... ja placilam chyba 160 zl za to badanie....
Podziel się: