Olusia – jak będziesz miała nadprogramowe komórki to jasne, że je wyślij na zimowisko. Życzę, żeby marzenie mamy spełniło się na imieninki :-)
Madzia – z całego serducha Ci życzę, aby ten raz był tym szczęśliwym
Cyryjanka – ja do programu zapisałam się z początkiem lipca. Podpisywaliśmy różne dokumenty, ale nie dostaliśmy ich podpisanych przez Provitę. Ale, żebyśmy mogli skorzystać z rządówki musieliśmy wykorzystać mrozaczki. Byłam ostatnio z moim M na spotkaniu z dyr., który zajmuje się rządówką i powiedział, że jesteśmy ze starego rozdania i stymulację moglibyśmy zacząć w czerwcu. Ja tak do końca nie wiem jaka jest moja sytuacja w Provicie, tzn. nie wiem czy ona jest moim realizatorem czy może jestem tylko do programu zapisana. Mam wiele dylematów, musze podjąć decyzję już niebawem.
Jogo – to cieszę się, że masz dobre wyniki. Wiem, że okres ciąży będzie dla Ciebie pełen strachu, ale ostatnio doszłam do wniosku, że w sumie to zrozumiałe ze względu na to co przeżywamy. Ale w głębi duszy wiem, że przyjdzie taki moment, że przestaniesz się bać i w końcu oficjalnie zaczniesz się cieszyć się ciążą. Czego życzę Ci z całego serducha ♥
Dziewczyny, dziś mój 7 dc. Dziś rano zapowiadało się, że koniec @ miałam brązowe upławy, które u mnie świadczą o końcu @ A teraz boli mnie brzuch i plamię żywą taką jasną krwią. Zaczynam się martwić czy tam wszystko w porządku. Też tak miałyście po nieudanym transferze??