Cyryjanka, co do dentysty, idź idź, powiedz że jesteś w ciąży w pierwszym trymestrze, da Tobie odpowiednie znieczulenie. Lepiej iść wyleczyć niż miałoby coś się rozkręcić gorszego i zaatakować organizm. Poza tym nie tak dawno temu na forum pisała Fusun albo Lawendowy Sen, że będąc na początku ciąży musiały mieć usuwany ząb !!
Niepokorna, będzie dobrze, ale ja Cię doskonale rozumiem, w piątek beta a ja mam nerwice.
Kinga, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&
Infinity, endo zdąży jeszcze urosnąć, trzymam za nie kciuki, ja też nie miałam usg przed transferem.
mmm, cieszę się że @ dotarła i możesz rozpocząć stymulację, teraz to już z górki poleci. Ale swoją drogą to jest jakiś absurd, że my tak na nią czekamy po nieudanym cyklu.
Kikifish, no ja też acardu za długo nie biorę, dopiero ok 2 tygodni, dlatego mi się tak skojarzył, dzisiaj na szczęście nic nie poleciało. Co do tsh to trzeba mieć nadzieję, uda się !! masz dawkę 125, za dużo się nie pomyliłam w ocenie jaką mogłabyś wziąć ;-)
Lenkabar, amh bardzo ładne
To ja się dzisiaj dołączam do klubu pesymistek, mam kiepski dzień, źle się czuję, brzuch wzdęty, jajniki bolą, kręgosłup zaraz pęknie, jak nic okres idzie. Czuję że znowu się nie udało.