reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Miloku jakiś ciężki przypadek ta Twoja zgaga. Ja mam tak intensywne ale rzadko.W nocy znowu miałam wodniste upławy, pół nocy nie mogłam zasnąć tak się stresowałam. A potem budziłam się co chwile oblana potem i sprawdzałam co chwilę czy bilelizna i lóżko nie są mokre. brrrr teraz już spoko. Dziś wieczorem mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać. Potrzebuję zapewnienia, że wszystko w jak najlepszym porządku. brrrrrrrrrr

Agutek, ja dopiero jutro wejdę w 30-ty tc. Niby wszystkie marcóweczki ale czym bliżej rozwiązania tym barzdiej znaczenie ma który to marzec. Ja wolę nawet koniec lutego. Ciekawe jak to sie rozłoży z tą kolejnością?:))

to fakt, masz rację
ja akurat mam termin na sam początek marca więc równie dobrze mogę rozdwajać się już w połowie lutego jak i dopiero w połowie marca :baffled:
nie chciałabym jednak przechodzić swojego terminu, bo wiem, że będę psychicznie siadać :sick:

ja jakos nastawiam sie na przeterminowana ciaze . juz to kiedys pisalam ze podobno chclopcy na swiat sie szybciej nie spiesza .

Tristan pewnie tez bedzie po terminie, ale z drugiej strony jak widze jak znajom asie meczy i siedzi jak na szpilkach cala w oczekiwaniu na synka a on sie nie speiszy to wolala bym zeby sie urodzil terminowo:tak:

ach co tu sie zastanawiac nasze dzieci i tak zrobia co chca:tak: :tak:

Magda moja cala ciaz od samego poczatku to ciezki przypadek , ale juz tyle dalam rade to dam rade do konca

nie martw sie na zapas , wiem ze schiza sie wkreca bo ja tez po ostatnich plamieniach to co 10 min w kibelku bylam , ale chyba sobie tym nie pomagamy:baffled: tylko wrecz przeciwnie :baffled:

wiec puki co wyluzuj sie i nie forsuj , odpoczywaj a wieczorkiem do lekarza niech bada:tak:

Ja i tak nadal nie wiem jak te tygodnie przeliczać na miesiące ale skoro Malaga zaczęła 8 miesiac a mamy obie termin na 5 marca to ja też zaczęlam 8... Jeju ale czas zasuwa....
Teraz byle przetrwać te 4 tygodnie a jak się zacznie 9ty to już w sumie można rodzić. Do lekarki ide 10go i musze jej dopytac jak to jest z pójsciem do szpitala w przypadku planowanego CC...

Jakoś mi się tak smutno i głupio zrobiło jak przeczytałam posta Lenki.... My tu się chwalimy co która kupiła, jakie mamy brzuchy itp. a Ona biedna teraz pewnie płacze.... Że ten świat jest tak dziwnie poukładany... Ech życie...

Musze się zbierać do szkoły rodz. a tak mi się nie chce dzis z domu ruszać. Jakas półprzytomna jestem...

3majcie się Marcówki.

reklama
Debiutantko mi tez sie smutno zrobilo . co ona biedna musi teraz przezywac:-( :-(

nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic:-(

ja tez mam dzisiaj lenia mialam isc na miesto ale tak wieje ze juz mi sie odechcialo. poczekam az ma z z pracy wruci i furka sobie pojade :tak:
nie chce mi sie przemeczac

Do góry