reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Lekarka mi mówiła, że dwa tygodnie przed terminem mam się zgłosić do szpitala.. Ale Elżbietka doradzała, żeby tak długo nie czekać, bo przecież mogę zacząć rodzić te 2 tygodnie wcześniej.. Dopytam się jeszcze lekarki, i pewnie zgłoszę się trochę wcześniej :tak:

reklama
Aaaa..ale to jeszcze nie na cesarkę tylko na konsultację :tak:
Myślałam, że już ci termin ustalili na za 1,5 miesiąca :-)
A z tego co wiem to ustalają w terminie zbliżonym do tego z OM :tak:

Agutek, jaka masz fajną "piłeczke" zupełnie jak ja :) malutka i zgrabniutka piłeczka :) mi wszyscy mowia ze wygladam na 5ty miesiac, moze 6-ty., ale nie na 8 ...
za tydzien bede juz na zwolnieniu wiec moze uda mi sie wyskubac jakas kase na skompletowanie chociaz torby do szpitala, bo narazie nie mam zupelnie nic. Nawet klapek czy koszuli.. no NIC. Przeraza mnie ta mysl, ze juz tak niewiele zostalo. ale z drugiej strony okropnie chce miec juz Xawka przy sobie. wiec niech ten czas szybciej leci :)

wiesz, ja też nie mam jeszcze torby ani tego co do torby spakować trzeba ;-)
mam nawet problem, żeby dostać jakieś klapki na siebie - no nigdzie nie ma - a nie chcę takich bamboszy, tylko sportowe klapki :wściekła/y:
mam japonki, ale to pod prysznic, a jeszcze coś do chodzenia by się przydało :tak:
koszule też muszę kupić
mam nadzieję, że zdążymy co?? ;-)

Aaaa..ale to jeszcze nie na cesarkę tylko na konsultację :tak:
Myślałam, że już ci termin ustalili na za 1,5 miesiąca :-)
A z tego co wiem to ustalają w terminie zbliżonym do tego z OM :tak:
Jeśli nie będzie się nic działo, nie zacznę rodzić wcześniej to pewnie termin wyznaczą zbliżony do tego z OM :tak: Co do tej konsultacji, to nie wiem, jak to zrobić, bo ponoć bardzo często zatrzymują już w szpitalu do porodu, a ja nie chcę tam leżeć pół miesiąca.. Muszę się dopytać :tak:

Jeśli nie będzie się nic działo, nie zacznę rodzić wcześniej to pewnie termin wyznaczą zbliżony do tego z OM :tak: Co do tej konsultacji, to nie wiem, jak to zrobić, bo ponoć bardzo często zatrzymują już w szpitalu do porodu, a ja nie chcę tam leżeć pół miesiąca.. Muszę się dopytać :tak:

Myślę, że nie zostawią cię tak długo...co innego jakby wtedy to już był 40tc, ale tak to raczej odsyłają i każą się zgłosić w wyznaczonym terminie :tak: Także nie martw się - na pewno nie będziesz musiała leżeć tam i czekać...dla nich im mniej pacjentek tym lepiej ;-)

no wlasnie dziewczyny ta zgaga to koszmar przyszlych mam

wlasnie rozmawiala z moja mama i ona tez ze mna w ciazy mial taka silna zgage

ona przezyla ja tez przezyje

jeszce tylko , a moze az 2 miesice;-) ;-)

widze ze juz widmo porodu zaczyna nas przesladowac

kured z jednej strony do mnie dochodzi ze to juz niedlugo a z drugiej jeszcze az tak dlugo

bo pomyslcie 2 miesiace to bardzo dlugo

wlasnie mam kolezanke ktora termin na wczoraj miala i czytam jej opisy

ostatni tydzien jest najgorszy bo nigdy nie iwesz keidy sie zacznie i dodatkowo zmeczona juz jestes czekaniem

widze jak bidula sie meczy

reklama
Do góry