M
Melanie
Gość
teraz tylko kombinuj fotki dla nas ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny styczniówki już rodząpoczytałam trochę o porodach u grudniówek i chyba na poważnie zaczęłam myśleć o porodzie
![]()
Ciekawe, jak długo pochodzę.. Strasznie wczoraj spuchłam, i wcale mi nie schodzi ta opuchlizna, a raczej obrzęk...Stopy mam jak baloniki, boję się, że jutro butów nie ubiorę
Nie wiem, z czego tak mnie siekło.. Do tej pory raczej umiarkowanie, delikatnie puchły mi nogi, jak długo łaziłam, albo stałam.. Muszę pogadać o tym z lekarką w czwartek..
Do tego mały jak się pręży to mi kręgosłup przestawiaI czuję wtedy takie nieprzyjemne kłucie w okolicy krzyży..
normalnie nie radze sobie z ta zgaga![]()
![]()
![]()
na noc to cholerstwo jeszcze sie nasila
zjadlam paczke migdalkow i nic dalej piecze , tylko ja sie zaczelam zastanawiac czy to oby napewno zgaga , bo wczeniej zgage mialam w gardle a teraz okropne pieczeni czuje na wysokosci klatki piersiowej , tak miedzy cyckami i nachodzi pasmami i wtedy powietrz nie moge zlapac![]()
![]()
Agutek - wyniki będą u lekarki, więc dowiem się w czwartek...malaga a jak twoje wyniki moczu i glukozy?? masz prawidłowe?
Dzień dobry![]()
No coraz bliżej![]()
Jak sobie pomyślę, że jeszcze 1,5 miesiąca i muszę się do szpitala zgłosić
![]()
Ale będzie super ;-)
![]()
A dziś zaczęliśmy 8 miesiąc![]()