reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Melenie, a Twoja córeczka to już w dzień nie śpi? Moja jak była w wieku Twojej to jeszcze ze 2-3 godzinki potrafiła pociagnąć. To niewiele ale zawsze coś. Można trochę odpocząć.

reklama
Mogę i ja ponarzekać?? ;-) Boli mnie głowa, mam katar i boli mnie nos od smarkania :baffled: No i jutro idę do pracy :sick:

Ciekawe, jak długo pochodzę.. Strasznie wczoraj spuchłam, i wcale mi nie schodzi ta opuchlizna, a raczej obrzęk... :confused: Stopy mam jak baloniki, boję się, że jutro butów nie ubiorę :baffled: Nie wiem, z czego tak mnie siekło.. Do tej pory raczej umiarkowanie, delikatnie puchły mi nogi, jak długo łaziłam, albo stałam.. Muszę pogadać o tym z lekarką w czwartek..

Do tego mały jak się pręży to mi kręgosłup przestawia :szok: I czuję wtedy takie nieprzyjemne kłucie w okolicy krzyży..

spi
ale nie tak dlugo
ok godzinki sypia
oczywiscie ze odpoczywam w tym czasie jak akurat nie jestesmy na spacerze
czasem jednak mam coś do zrobienia i nie zawsze pożytkuje to na relaks

ale wiesz gdzie szukac ?
czy nie wiesz?

my możemy bo my mamy dostęp, załatwiłyśmy sobie taki wątek u admina forum, aby nie każdy mógł oglądać nasze zdjęcia
poprosiłam też o dostęp dla Ciebie, bo długo z nami piszesz ;-)
i też powinnaś mieć

na stronie głownej forum, na dole strony jest dział
związki rodzinne
tam jest podforum
ALBUM RODZINNY
i tam jestesmy

mamy marcowe 07 :-)

reklama
Do góry