reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
podpisuję się pod Truskawkową Mambą krzyżowe najgorsze jak dla mnie też były. Ja takie miałam i przy miesiączkach, ale wiadomo, słabsze były. A te mnie powalały.

podpisuję się pod Truskawkową Mambą krzyżowe najgorsze jak dla mnie też były. Ja takie miałam i przy miesiączkach, ale wiadomo, słabsze były. A te mnie powalały.

ja w dzień porodu chciałam 3 dzieci, ale po tych plecach to nie strasząc nikogo powiedziałam, że tak chce 3 dzieci ale jak mi ktoś je urodzi:-) Po cc rana boli, ale to pikuś przy tych bólach krzyżowych-nie znam większego bólu....

O matko, że Ty sie zdecydowałaś na 2 dziecko....ja chyba bym odpuściła....

2gie mam na tabletkach :D Miał być później :)

ja w dzień porodu chciałam 3 dzieci, ale po tych plecach to nie strasząc nikogo powiedziałam, że tak chce 3 dzieci ale jak mi ktoś je urodzi:-) Po cc rana boli, ale to pikuś przy tych bólach krzyżowych-nie znam większego bólu....

noooo- bóle krzyżowe są suuuper :D

ojejku, ale straszycie :) ja juz sama nie wiem jak to bedzie, jak bedzie zle to poprosze o znieczulenie - moze jeszcze nie bedzie za pozno. W koncu tyel dzieci sie rodzi ze moje tez jakos sie urodzi.

A poki co Mały za nic na swiecie nie chce sie ulozyc do porodu :D no ciekawe co to bedzie.. bo ja juz nastawilam sie na poród naturalny a jak lekarz powie ze cc to bede miec mieszane uczucia :D

L-oka spokojnie, ma jeszcze trochę czasu, żeby się obrócić. Bywa i tak, że nawet jak dziecko główką w dół to może fiknąć i będzie leżało inaczej ;)

ojejku, ale straszycie :) ja juz sama nie wiem jak to bedzie, jak bedzie zle to poprosze o znieczulenie - moze jeszcze nie bedzie za pozno. W koncu tyel dzieci sie rodzi ze moje tez jakos sie urodzi.

A poki co Mały za nic na swiecie nie chce sie ulozyc do porodu :D no ciekawe co to bedzie.. bo ja juz nastawilam sie na poród naturalny a jak lekarz powie ze cc to bede miec mieszane uczucia :D

Spokojnie kochana nie denerwuj sie jeszcze ma duzo czasu na przekrecenie sie, mój pierworodny długo nie był głowką w dół, dopiero pod sam koniec sie przekrecił, tez bałam sie że bede musiała miec CC ale moja gin mnie uspokajała że w każdej chwili moze sie przekrecić.
Teraz ten tez narazie nóżki ma na dole a głowka pod biustem:-)

Witajcie !

Ja już po wizycie z Malutką wszystko dobrze, waży już 1700 więc kawał kobitki hihi :-) ale wszystko w porządku to najważniejsze a ułożona jest nadal pośladkowo więc lekarz powiedział ze jeszcze czekamy do następnej wizyty i zobaczymy czy się obróci, ale tak szczerze wolała bym chyba żeby tak została :-) no nic zobaczymy :-) U mnie też ok szyjka trzyma i zamknięta tylko grzybek się do końca nie wygoił i znów globulki dostałam aż na 10 dni :dry: no i mimo że wyniki morfologii się polepszyły to dalej muszę żelazo brać aaaa no i posiew moczu bo też znów jakieś bakterie :no: ale ogólnie wszystko ok :-)

reklama
Ja również jestem już po wizycie. Wyniki mam bardzo dobre i ciąża też przebiega bez zakłóceń. Mały jest za to chudziutki w porównaniu z waszymi brzdącami, bo waży niecałe 1300 g. Ustawił się już głowką w dół więc o ile znowu nie fiknie to poród będzie naturalny. I jeszcze gin informowała mnie, ze w 35 lub 36 tygodniu będzie mi pobierać wymaz z pochwy na coś tam, wiecie o co chodzi?

Do góry