reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
Kad czy tak czy tak poproś dentystę o inne znieczulenie. Co do testowania, zatestuj. Dziś masz jeden dzien po spodziewanej @, wiec ja bym testowała jutro z samego rana. Do ginki poszła bym za tydzien.
zobaczysz bedzie dobrze!!!
dziewczyny wielkie DZIĘKUJĘ za wsparcie :*
dentystkę poproszę na pewno o inne znieczulenie sama wiem nawet jakie chcę bo pracowałam jakiś czas temu jako asysta i nie dam sobie wiciśnąć czegoś co może mi zaszkodzić....
Boje się testować w piątek to zrobię chyba że mąż mnie wcześniej zagoni...nie chce widzieć znowu jednej kreski..w sobotę była jedna i zero cienia drugiej
Karla 21 przytulam mocno..oby następny cykl był owocny
dentystkę poproszę na pewno o inne znieczulenie sama wiem nawet jakie chcę bo pracowałam jakiś czas temu jako asysta i nie dam sobie wiciśnąć czegoś co może mi zaszkodzić....
Boje się testować w piątek to zrobię chyba że mąż mnie wcześniej zagoni...nie chce widzieć znowu jednej kreski..w sobotę była jedna i zero cienia drugiej
Karla 21 przytulam mocno..oby następny cykl był owocny
blueberrry
Szczęśliwa :)
Jutro środa Kas.. Od soboty trochę minęło. Jeżeli jesteś cierpliwa to proponuje testowanie w piątek. Jeżeli nie to jutro, a w razie co to powtórka w piątek.
zaciskam kciuki!!!! 
blueberrry będę cierpliwa i zorbie to w piątek...mam nadzieje że wtedy to już będzie formalność
BubblesGirl nie mam testu w domu żeby nie kusił
BubblesGirl nie mam testu w domu żeby nie kusił
Ja się dalej boje tego co mam być.. Nie wiem jak my sobie poradzimy z jednej pensji...Jak nie znajde żanych zleceń to będzie ciężko
Z drugiej strony bardzo chcemy powiększyć naszą rodzinę dojrzeliśmy do tego chociąż co poniektórym wydaje się to dziwne bo młodzi jesteśmy i dopiero co po ślubie
Z drugiej strony bardzo chcemy powiększyć naszą rodzinę dojrzeliśmy do tego chociąż co poniektórym wydaje się to dziwne bo młodzi jesteśmy i dopiero co po ślubie
reklama
inis
Fanka BB :)
Kas - mi ginekolozka powiedziała w piątek na wizycie, jak się spytalam czy przyjsc jeszcze w tym cyklu, ze mam jeszcze czas, mloda jestem i nie robić siary ogolnie. I wez tu polemizuj... jak wytlumaczyc obcej babie, ze chcemy teraz bo jest na to zwyczajnie najlepsza chwila finansowo i zyciowo... nigdy nie wiadomo co będzie później. A tu ona stwierdza ze mam czas i co? Mam powiedzieć "a nie no... jak mam czas to okej, to ide jeździć na lodzie, dziecko poczeka"? Opowiesci z cyklu "po co mi mózg, mam dyplom"
Karla - ja się ostatnio przekonalam ze 100zl to jest naprawdę malo w porównaniu do jakości, kompleksowosci i dlugosci wizyt. U mojej gin wizyta 10 min to jest max totalny... u prywatnego mam 20 min na luzie i naprawdę interesuje go to co mam do powiedzenia!
sprobuj chociaż raz prywatnie - jak nie odczujesz różnicy to nie musisz isc nigdy więcej 
Karla - ja się ostatnio przekonalam ze 100zl to jest naprawdę malo w porównaniu do jakości, kompleksowosci i dlugosci wizyt. U mojej gin wizyta 10 min to jest max totalny... u prywatnego mam 20 min na luzie i naprawdę interesuje go to co mam do powiedzenia!