reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kad czy tak czy tak poproś dentystę o inne znieczulenie. Co do testowania, zatestuj. Dziś masz jeden dzien po spodziewanej @, wiec ja bym testowała jutro z samego rana. Do ginki poszła bym za tydzien. :) zobaczysz bedzie dobrze!!!

Bubbles pojde i zobaczyny co mi powie.. ale jak pojde prywatnie to wszystkie badania beda za kase? Pewnie tak. Jakos dam rade;-)

dziewczyny wielkie DZIĘKUJĘ za wsparcie :*

dentystkę poproszę na pewno o inne znieczulenie sama wiem nawet jakie chcę bo pracowałam jakiś czas temu jako asysta i nie dam sobie wiciśnąć czegoś co może mi zaszkodzić....

Boje się testować w piątek to zrobię chyba że mąż mnie wcześniej zagoni...nie chce widzieć znowu jednej kreski..w sobotę była jedna i zero cienia drugiej

Karla 21 przytulam mocno..oby następny cykl był owocny

Jutro środa Kas.. Od soboty trochę minęło. Jeżeli jesteś cierpliwa to proponuje testowanie w piątek. Jeżeli nie to jutro, a w razie co to powtórka w piątek. ;) zaciskam kciuki!!!! ;)

Ja się dalej boje tego co mam być.. Nie wiem jak my sobie poradzimy z jednej pensji...Jak nie znajde żanych zleceń to będzie ciężko:(
Z drugiej strony bardzo chcemy powiększyć naszą rodzinę dojrzeliśmy do tego chociąż co poniektórym wydaje się to dziwne bo młodzi jesteśmy i dopiero co po ślubie

reklama
Kas - mi ginekolozka powiedziała w piątek na wizycie, jak się spytalam czy przyjsc jeszcze w tym cyklu, ze mam jeszcze czas, mloda jestem i nie robić siary ogolnie. I wez tu polemizuj... jak wytlumaczyc obcej babie, ze chcemy teraz bo jest na to zwyczajnie najlepsza chwila finansowo i zyciowo... nigdy nie wiadomo co będzie później. A tu ona stwierdza ze mam czas i co? Mam powiedzieć "a nie no... jak mam czas to okej, to ide jeździć na lodzie, dziecko poczeka"? Opowiesci z cyklu "po co mi mózg, mam dyplom" ;)

Karla - ja się ostatnio przekonalam ze 100zl to jest naprawdę malo w porównaniu do jakości, kompleksowosci i dlugosci wizyt. U mojej gin wizyta 10 min to jest max totalny... u prywatnego mam 20 min na luzie i naprawdę interesuje go to co mam do powiedzenia! :) sprobuj chociaż raz prywatnie - jak nie odczujesz różnicy to nie musisz isc nigdy więcej :)

Do góry