hatszept
Fanka BB :)
Mam wrazenie, ze P. by na bank uciekal...placze/skacze po calym lozku na godzine przed zasnieciem, wiec gdybysmy pozbyli sie szczebelkow to biegalby tak po calym pokoju....
A po co zakladacie "paputki"? My nie mamy i nie mielismy...
ukraina to dluzszy temat....gdy "majdan" nie zacznie mowic jednym glosem to bedzie ciezko...a te ofiary to jakis kosmos totalny dla mnie....umieranie za ojczyzne w europie w dzisiejszych czasach wydaje sie totalnie abstrakcyjne
(((
A po co zakladacie "paputki"? My nie mamy i nie mielismy...
ukraina to dluzszy temat....gdy "majdan" nie zacznie mowic jednym glosem to bedzie ciezko...a te ofiary to jakis kosmos totalny dla mnie....umieranie za ojczyzne w europie w dzisiejszych czasach wydaje sie totalnie abstrakcyjne

Wg. mojego znajomego (Polaka) mianujacego sie "ekspertem od WNP" nie ma jednej Ukrainy tylko dwie - wschodnia (rosyjska, bogatsza bo kopalniana) i zachodnia (ukrainska, biedniejsza bo rolnicza, z banderowska przeszloscia) - i obie soba nawzajem pogardzaja. Lepiej by bylo, gdyby Ukraincy sami sobie radzili, krok po kroczku, bez wmieszywania sie tzw. Zachodu, bo UE w swoim slepym zapedzie jeszcze moglaby wywolac wojne domowa