reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zielona Góra i okolice

Noelciu,tak dokladnie o taki roczek chodzilo. :tak: :-D A dla Emi ogromne brawoooooooo! :tak: :-)
Moja Zuzia zaczyna coraz mocniej podnosic glowke do siadania,a gdy ja stawiam w pionie ma strasznie sztywne nozki,a pupka nawet na chwilke w tyl Jej sie nie wygnie! :szok: Ja nie wiem,ale wydaje mi sie,ze Moja Corcia jest baaardzo silna i nawet sie nie obejrze,jak zacznie siadac,raczkowac,chodzic... Ahhhh,a jak krzyczy slodziutko na mnie i pierdzi buzia swoja Kochana! :-D :tak: No i sylabuje. :-D Wychodza z tego nawet slowa. :-D Ostatnio byl mega glosny krzyk,gdy szykowalam Jej kapiel,a moj brat stal nad Zuzia,ktora lezala na przewijaku. Wyszlo "maaaaaaaaaaaaaa-maaaaaaaa". :-D :tak:
Jestem strasznie dumna ze swojej Zuzanki i nie moge dojsc do tego,jak ja kiedys bez Niej zylam? :baffled: :confused: :tak: :-D Moj Najukochanszy Skarb! :-D :happy2:

reklama
Agutka ,no właśnie jak my zyłysmy kiedys ,bez naszych skarbów ,ja tez wciąż zadaje sobie to pytanie:confused: ;-) :tak: :-D :-D :-D

teraz jest zupełnie inaczej ,lepiej ,pełniej ,wiemy po co żyjemy i dla kogo :tak: :-) :-) :-)

Dzis przed spacerkiem postanowilam ogladnac Zuzi buzie,bo strasznie w niej grzebala paluszkami. ;-) Patrze,a po lewej stronie dziaselka,na dole buzki...

POJAWILA SIE WIELKA KULKA!!! :szok: :-D :tak:

Widac,jak przebija sie przez nia zabek! PIERWSZY ZABEK!!! :-D

Mam nadzieje,ze Moja Kruszynka zniesie to dzielnie i obedzie sie bez bolu i ze Calgel Jej w tym pomoze. :-D :tak:

BEDZIE DOBRZE i gratulacje szybko jej wychodza
Ja Emi od trzeciego miesiąca smarowałam żelem dziąsełka a w 10 miesiacu ząbek dopiero wyszedł ,i bez smarowania się obyło jak na razie:tak:

Wszystkiego naj naj w nowym roku ,zdrówka i humoru,reszta sama się ułoży:tak: :tak: :tak: :-D :-) :-)

Na sylwestra byliśmy u brata ,potem przyjechał jeszcze jeden brat ,Emi cos wyczuwała ,bo nie mogła zasnąć ,dopiero o 23 ją wzieło ,i petardy jej nie obudziły :tak: fajnie było ,spokojnie sobie podrinkowaliśmy a śmiechu co niemiara i o 3 poszlismy spać:tak:

A My bylysmy w domku. :-D I baaaaaaaardzo mnie to cieszy,bo i pieniazki i sily zaoszczedzone,a co najwazniejsze - to byl NASZ pierwszy Sylwester,wiec musialam go spedzic z Zuzia - inaczej bym nie umiala. :-D :no: Zuzinka zasnela juz o 21,a ja posiedzialam przy kompie,pogadalam na gg z kumpelka,a pozniej poszlam na podworko z tata i bratem popuszczac petardy (Zuzi ten halas nie obudzil :-D). :tak: Matko,jaka to mi radosc zawsze sprawia! Mama sie smieje,ze,chyba,nigdy z tego nie wyrosne. ;-) :-D :laugh2: :-) :-p

Wszystkiego Najwspanialszego w roku Bonda! :laugh2: Spelnienia wszystkich noworocznych postanowien! :-) :tak:

wybuchy.gif

Ale tu puściutko ,

Ja dzis strasznie pokrecony dzien miałam ,i wszystko robiłam w innej kolejnosci niż zwykle ,przez to moje dziecko bez mapy było i nie wiedziało co się dzieje ,przez to wszystko spac chyba pójdzie koło 22 ,a zwykle koło 8 smacznie chrapie:tak: mam nadzieje że jutro wszystko wróci do normy

Moje dziecko umie powiedzić słowo JAJKA i swoje pełne imie EMILKA ,bardzo to miło słyszec takie pierwsze słowa:tak: :tak: :-D

reklama
GRATULACJE dla Emilki :)))))I dla Zuzi - z okazji pierwszego ząbka :)))u nas ostatnio urwanie glowy. Agutko, dlatego wybacz, bylam przekonana, ze odpisalam na Twojego sms, ale , widac, tylko w myslach to zrobilam. Kiwedy pisalas, ze bedziecie w Carref dopiero wracalam do ZG. Wigilie spedzilismy z moimi rodzicami i bratem, a w Idzien swiat pojechalismy do babci do Sul. Siedzielismy do czwartku. Bardzo intensywnie przymierzamy sie do wziecia kredytu na mieszkanie, wiec w zasadzie nie mysle o niczym innym, jak: ile bardzo bede stara, kiedy skonczymy go splacac, czy damy rade go splacac, czy wystarczy kasiory, bla bla bla... ale wyjscia nie ma, zwariuje bez wlasnego kata. zaczynam miec klaustrofobie i lapioe sie na tym, ze dosc mam obecnosci kogokolwiek w domu, choc nikt mi krzywdy nie robi... :( Adas dostaje gorne jedynki :)))))

Do góry