reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Ja po dzisiejszym ważeniu nawet nie mam zamiaru sie mierzyć.....

Kroczku no mi gin powiedział, że najwcześniej 14 do szpitala, 15 cc i w wielki piątek do domu.....więc chcesz czy nie czekaj na mnie cobym sama nie była:-D

reklama
truskawkowaM.- no ciekawe jak to prawo ma się w praktyce. A co do CC to ty pewnie byś wolała przed świętami ale pomyśl o tych wszystkich pysznościach wielkanocnych które możesz podjeść. bierz termin po świetach:tak:

:-Da ja tylko o jedzeniu, przed chwilą (pomimo że pościłam cały dzień) dopadłam jakiegoś schabowego z przedwczoraj i popchnęłam serkiem fetą:shocked2: Zgaga jest oczywiście ale mam super specyfik który działa już po pierwszym łyku.

Agutka zg- trzymam kciuki za wizytę i zekam na relacje.

Agunia gr- super masz lekarkę że tak sama z siebie dzwoni. za ciebie też kciuki trzymam

Gratuluję udanych wizyt :-)

Olu super że córcia ładnie przybiera na wadze ma prawie tyle co mój mały :-D

Hmm ja też jestem bardzo ciekawa która następna się rozpakuje ;-):-D

Macie już skurcze takie przepowiadające? u mnie są pomimo nospy 3 razy dziennie a wieczorem to już w ogóle szał pał ..
Dzisiaj oddziałowa podczas obchodu spojrzała na ktg i mówi uuu a co to? już? No piękne ma pani te skurcze :-) i pyta czy czuję? No a jak mam nie czuć jak to prawie poza skalę wychodzi :-D

Fajnie że wszystkie się jeszcze trzymamy bo dopiero marzec się zaczął!!
anacona no ja swoich już strikte porodowych nie czułam więc pytanie jak najbardziej na miejscu :) u mnie to było jak to skurcze gdzie? i dopiero mi je pokazali na wydruku KTG a w przeciągu godziny malutki był już na świecie

Ola fajnie, że córcia duża i pewnie już niedługo pojawi się na świecie.
Truskawkowa ja mam termin dokładnie na Wielkanoc, ale mam nadzieję że malutka choć ciut się pospieszy i na święta będziemy w domu.
AgutkaZG trzymam kciuki za wizytę.
Ancona ja chyba tylko raz miałam takie porządne skurcze, no ale mam jeszcze czas :-p
Aulija tylko pozazdrościć, że nie czułaś skurczy w czasie porodu. Ja swoje niestety pamiętam aż zbyt dobrze :baffled:
A ja jakoś nie myślę o tym, że tego i tego nie będę mogła jeść, zresztą nie mam zamiaru za bardzo się ograniczać ;-)

z jedzenim to nam na szkole rodzenia mowili zeby jesc tak jak w ciazy - jesli ktos nie jadł owoców przez czas ciazy to lepiej zeby tez nie jadl jak karmi, ale jesli sie przyprawialo cos piknatnie w ciazy to Mluch juz zna smak bo w wodach płodowych go dostawął i nie powinno mu juz szkodzic :)

:happy2: Truskawkowa ja na pewno wcześniej się nie będę wybierała na porodówkę:) Ale Ty też czekaj na mnie:)

Ancona ja skurczy nie mam jeszcze i dobrze bo jeszcze kilka tyg potrzebujemy z Kubusiem.

Agunia i Agutka trzymam kciuki za wizyty i koniecznie meldujcie co tam u Was:)

Dagmar, Madzikm oczywiście buziaki dla Was i córeczek.

Dziewczyny czy wiecie jak podpiąć wątki o ktore prosiła Agutka?

OLA to córcia mały klocuszek się zapowiada;-),najważniejsze że wszystko dobrze.

ANCONA skurcze na ktg a ty o 3tygodniach w szpitalu myslałaś:szok:,za tydzień już z maluszkiem w domu bedziesz:tak:.

TRUSKAWKOWA,KROCZEK to co,wy się piszecie na zamknięcie ostatnich kwietniówek;-)

MARCIA ja obstawiam następną anconę do porodu:-p.

Powodzenia dziewczynki na wizytach.

reklama
Ola ja też bym wolała po świętach z racji pysznosci u nas robiony jest mazurek pomarańczowy za którym przepadam mmm a tak nie bede sobie odmawiac

Do góry