reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Domka - ja mogę przyjąć :) łapię jak najwięcej i obym szybko ujrzała 2 kreseczki!

Kajuta - trzymaj się, zobaczysz będziemy razem w następnym cyklu mamusiami :)
Bella trzymam &, zobaczysz teraz się uda wszystko :)

reklama
Witajcie,
jestem po wizycie u kardiologa i mam zielone światło;-) Biorę póki co magnez i wit. b6 na serce :tak:takze spokojnie..

Witajcie dziewczyny.

Na początku chcę przeprosić za swoją abstynencję, bez tłumaczenia, bez słów. Przełom roku był dla mnie ciężki, bardzo bardzo się załamałam, ale z Bożą pomocą udało mi się pozbierać. Zaczęłam walczyć duchowo i fizycznie o jedną wielką niewiadomą. Trenowałam i wszystko zawierzyłam Jemu. Chodziłam po lekarzach, z tymi torbielami. Przy jednym już w szpitalu u mojej ginek, stwierdzono, że nie są to jednak normalne torbiele. Dobijałam się coraz bardziej i zamartwiałam. Ból dalej był. Zdecydowaliśmy się na operację. Miałam już zniszczone bardzo 2 jajniki. W czwartek miałam operację. Udało się coś uratować z 2 jajników. Były to czekoladowe, endometrialne. Dzisiaj wyszłam ze szpitala.

Gratuluję Wszystkim zafasolkowanym. Bardzo się cieszę!

Jezu Adelo w koncu sie odezwalas. Tak sie o Ciebie martwilysmy. Mam nadzieje ze Twoim zdrowiem juz lepiej, kryzys zarzegnany i teraz tylko z gorki.

Jezu Adelo w koncu sie odezwalas. Tak sie o Ciebie martwilysmy. Mam nadzieje ze Twoim zdrowiem juz lepiej, kryzys zarzegnany i teraz tylko z gorki.

na razie czekam jeszcze na końcowe wyniki, potem mam dostać jakieś przeleczenie i gdzieś za 3 miesiące podjąć pierwsze próby. Jak sobie pomyślę, że to może wrócić, to aż mnie ciary przechodzą. W szpitalu przeszłam swoje. Żal mi ludzi, którzy są tam i muszą przechodzić przez różne rzeczy. Ale z opieki jestem b. zadowolona.

Adelo życzę Ci kochana szybkiego powrotu do zdrowia :-* jesteś bardzo dzielna i silna kobieta :-) teraz trzymam za Ciebie mocno kciuki i życzę powodzenia w staraniach :-) będę mocno trzymała kciuki :-*

Adelo witaj Kochana, strasznie się martwiłam gdy tak niespodziewanie zniknęłaś. Będziemy starać się razem, ja zaczynam od lipca :tak:

Adelo - cieszę się że dalas znak życia. Trzymaj się kochana, brawo za siłę! Nie raz i nie dwa o Tobie myslalysmy, martwilysmy się. Trzymam kciuki za dobre wyniki no i... 3 miesiące to już bardzo niedługo :) akurat na wakacyjna przygodę z mężem :)
Jak się czujesz, tak na co dzień? Fizycznie, samopoczucie?

Uff cieszę się ze znów jestes z nami. :)

reklama
Dziękuję dziewczyny.
Lisica - miło mi, chociaż z tego, co mi migło gdzieś, to przecież zafasolkowałaś? Bardzo mi przykro.
Inis - ogólnie dobrze, psychicznie również, ale fizycznie jeszcze tak sobie, na razie nie mogę patrzeć na swój szpetny brzuch, cięcie jak po cesarce :/

Do góry