reklama
Adelo
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny.
Na początku chcę przeprosić za swoją abstynencję, bez tłumaczenia, bez słów. Przełom roku był dla mnie ciężki, bardzo bardzo się załamałam, ale z Bożą pomocą udało mi się pozbierać. Zaczęłam walczyć duchowo i fizycznie o jedną wielką niewiadomą. Trenowałam i wszystko zawierzyłam Jemu. Chodziłam po lekarzach, z tymi torbielami. Przy jednym już w szpitalu u mojej ginek, stwierdzono, że nie są to jednak normalne torbiele. Dobijałam się coraz bardziej i zamartwiałam. Ból dalej był. Zdecydowaliśmy się na operację. Miałam już zniszczone bardzo 2 jajniki. W czwartek miałam operację. Udało się coś uratować z 2 jajników. Były to czekoladowe, endometrialne. Dzisiaj wyszłam ze szpitala.
Gratuluję Wszystkim zafasolkowanym. Bardzo się cieszę!
Na początku chcę przeprosić za swoją abstynencję, bez tłumaczenia, bez słów. Przełom roku był dla mnie ciężki, bardzo bardzo się załamałam, ale z Bożą pomocą udało mi się pozbierać. Zaczęłam walczyć duchowo i fizycznie o jedną wielką niewiadomą. Trenowałam i wszystko zawierzyłam Jemu. Chodziłam po lekarzach, z tymi torbielami. Przy jednym już w szpitalu u mojej ginek, stwierdzono, że nie są to jednak normalne torbiele. Dobijałam się coraz bardziej i zamartwiałam. Ból dalej był. Zdecydowaliśmy się na operację. Miałam już zniszczone bardzo 2 jajniki. W czwartek miałam operację. Udało się coś uratować z 2 jajników. Były to czekoladowe, endometrialne. Dzisiaj wyszłam ze szpitala.
Gratuluję Wszystkim zafasolkowanym. Bardzo się cieszę!
Adelo
Jezu Adelo w koncu sie odezwalas. Tak sie o Ciebie martwilysmy. Mam nadzieje ze Twoim zdrowiem juz lepiej, kryzys zarzegnany i teraz tylko z gorki.
na razie czekam jeszcze na końcowe wyniki, potem mam dostać jakieś przeleczenie i gdzieś za 3 miesiące podjąć pierwsze próby. Jak sobie pomyślę, że to może wrócić, to aż mnie ciary przechodzą. W szpitalu przeszłam swoje. Żal mi ludzi, którzy są tam i muszą przechodzić przez różne rzeczy. Ale z opieki jestem b. zadowolona.
inis
Adelo - cieszę się że dalas znak życia. Trzymaj się kochana, brawo za siłę! Nie raz i nie dwa o Tobie myslalysmy, martwilysmy się. Trzymam kciuki za dobre wyniki no i... 3 miesiące to już bardzo niedługo
akurat na wakacyjna przygodę z mężem
Jak się czujesz, tak na co dzień? Fizycznie, samopoczucie?
Uff cieszę się ze znów jestes z nami.
Jak się czujesz, tak na co dzień? Fizycznie, samopoczucie?
Uff cieszę się ze znów jestes z nami.
reklama
Adelo
Dziękuję dziewczyny.
Lisica - miło mi, chociaż z tego, co mi migło gdzieś, to przecież zafasolkowałaś? Bardzo mi przykro.
Inis - ogólnie dobrze, psychicznie również, ale fizycznie jeszcze tak sobie, na razie nie mogę patrzeć na swój szpetny brzuch, cięcie jak po cesarce :/
Lisica - miło mi, chociaż z tego, co mi migło gdzieś, to przecież zafasolkowałaś? Bardzo mi przykro.
Inis - ogólnie dobrze, psychicznie również, ale fizycznie jeszcze tak sobie, na razie nie mogę patrzeć na swój szpetny brzuch, cięcie jak po cesarce :/