Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie wiedziałam o Aschlee :-( Kobietka dobrze masz tam na liście wpisaną Fimkę, że termin@ 29.04.2014, nie jest to zbyt odległa data. No chyba że ja coś źle liczę:-)
Kobietka ja @ na 9 IV bo dzisiaj przyszła małpa. Fajnie dziewczynki, że znów jesteście, bo ostatnio to forum wymarło. Przeniosłam się na Staraczki 2014, ale tam dziwne rzeczy się dzieją...
Ja jutro chcę iść na badania LH, estradiol i FSH a i może testosteron. To będzie 2dc. Czy coś jeszcze mogę przy okazji zrobić?
Ja miałam ostatnio dziwne dolegliwości bolesne ,ale to dzidzia daje popalić bo wyniki dobre , myślałam ,że nerka bo tak w boku bolało ,ale ja tam mam łożysko z tej strony i dzidzia tam się mocno wierciła nawet na usg.
Bellaa - ja wpisałam Fimkę tak jak podała , chyba ,że ona się pomyliła Podpytam może.