reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
beata1313 witaj, ja do boju powracam w kwietniu, zobaczymy co życie przyniesie ale trzeba myslec pozytywnie.
Kobietka przepraszam:zawstydzona/y: nie chciałam ci się wcinac po prostu zauważyłam i chciałam ci napisac, chyba nie masz żalu kochana.
Adelo a co u ciebie nabierasz sił, dobrze się czujesz?
Podobno w weekend załamanie pogody:wściekła/y:
Blueberry kuruje się ale chyba kiepsko, takiego kataru od lat nie miałam.

reklama
Lisica wydaje mi się, że powinnaś się skonsultować ze swoim rodzinnym i ginekologiem i powiedzieć o swoich słabościach. Kochana bądź silna - choć jesteś słaba - kto da radę jak nie my. Będzie dobrze i monitoruj siebie. Zaciskam za Ciebie &&&

Bella - dziękuję, czuje się w miarę dobrze, brzuch ciągnie, ale to normalne, popołudniami chce mi się tylko b. spać i jestem słaba. Jutro ściągnięcie szwów.

Ostatnia edycja:
Adelo we wtorek mam usg to porozmawiam z lekarzem. A jak Twój brat? Rehabilitacja mu pomogła choć trochę?

Bella ale Cię rozłożyło, mam nadzieję że łykasz coś na to przeziębienie? Już jutro piątek to w weekend odpoczniesz ;)

Blue dawaj trochę energii :-p ja tu twoje zdrowie piję (i innych dziewczyn także) to należy mi się wzamian :-D

Blue – dziękuję za wsparcie:-)
Bella – dobrze, że z maluszkiem wszystko ok.
Adelo – dzięki za info, biorę się do czytania. dzisiaj byłam w ośrodku, ale pani mi kazała jutro przyjść bo mówiła, że musi być między 3-5 dc, a to mój 2. Idę jutro.
Domka – to mam nadzieję, że będę miała okazję odwdzięczyć się jak najszybciej.:-)

Bella powinnas dostać po krzyżu i dupce!! Bo, żeś się zdradliwego slonka posłuchała i co? I teraz katar. Lecz to wszystko, bo zeby Cie gorzej nie rozłożyło. Cholera jasna!

A macie kochane macie tej energi ~~~~~~~~~~~~~~~~~*******************************••••••••••••••••••••••••••••••!! Aby wszystko sie u Was ułożyło, zdrowie wróciło, jaśniejsze dni powróciły, uśmiech aby był częstszy niż łzy, a niepowodzenia dodawało Wam wiecej siły do walki a nie podcinały skrzydła! :*

Adelo we wtorek mam usg to porozmawiam z lekarzem. A jak Twój brat? Rehabilitacja mu pomogła choć trochę?

Dziękuję, że pytasz :) Rehab stanęła w miejscu na razie, ponieważ na ten moment nic już nie są w stanie zrobić. Lekarz mu powiedział, że tak już może zostać :/ Ale liczę jeszcze, że jak wyciągną mu śruby, to coś się jeszcze ruszy. W miarę mu się dobrze zbiega w dół, w górę gorzej, ma cały czas opór ze zgięciem w stawie skokowym.

Co jeszcze do żelaza, to myślałam, że może masz jakieś skutki uboczne przyjmowania danego leku, np. ból głowy czy coś innego. Stąd padło ode mnie takie pytanie :tak:

Bella kuruj się porządnie!

A jak tam u Fimki? Jak jej poczynania?

Witajcie dziewczyny z rana.

jussastar - i jak badania? Ja bym Ci jeszcze podpowiedziała prolaktynę sprawdzić, bo u mnie wyszła za wysoka - można ją zbić lekami, jest bardzo łatwa do obniżenia a skutecznie zapobiega ciąży, niestety. U mnie wyjaśniła te miesiące niepowodzeń, tak mi lekarz powiedział przez telefon. Trzymam kciuki! :)

Adelo - fakt, trochę tu czasami cisza... ale to nasz ukochany wątek, szczęśliwy wątek bo trzeba zobaczyć ilu dziewczynom się już udało! :) ja ostatnio jestem tak zabiegana, że logo BB oglądam tylko przez telefon, a ciężko coś napisać jak się kieruje hehe... dziś mam trochę luzu więc nadrobię. Uzależniłam się :-)
No i kochana, trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze ściąganie szwów - daj koniecznie znać po wizycie w szpitalu jak się czujesz! :*

paulamc - współczuję kochana i tulę. Mimo wszystko zasugeruję, żebyś sprawdziła to u innego lekarza przed zabiegiem, albo przynajmniej jeszcze raz. Różne cuda się już zdarzały w szpitalach. Trzymaj się kochana i pamiętaj, że możesz to przeżywać na swój sposób - płacz, krzycz... dasz radę. Jesteś silna. No i zawsze jesteś mile widziana tutaj u nas.

Na poprawę nastrojów oraz dodanie sił witalnych zapodaję kawunię :)
21977.jpg

Załączniki

• 21977.jpg
    21977.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Paulamc przykro mi! :( nawet nie mam słów, aby cokolwiek na tą chwilę napisać. Bądź silna, mimo, że jest to cholernie ciężkie, spróbuj znaleźć w sobie siłę! Ściskam Cię mocno!!! Ps. Inis dobrze napisała, czasami warto sprawdzic jeszcze raz u innego lekarza.

Adelo dziś się nie bój ściągania szwów. Bedzie dobrze kochana! Pisz jak sie czujesz po. :* zobaczysz szybko ściągnął, i mam nadzieje ze bez boleśnie! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry