reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie dziewczynki, dawno nie zaglądałam wchodzę a tu takie przykrości :-( Bella, Lisica, Aschlee (*) Waszym kruszynką , co to się dzieje na tym świecie, tyle strat aż się łezka kręci :'-( Za wszystkie staraczki i ciężaróweczki &&&&& ja powrócę do boju gdzieś lipiec-sierpień ;-)
POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! :-*

Beata witaj, widzę że będzie nas już 3 letnie staraczki :tak: Ja też zaczynam od lipca.

Adelo masz mieć jakąś kontrolę po zabiegu? Piszesz o żelazie, pamiętam jak się męczylam z zastrzykami z zelazem bo źle przyswajalam to w tabletkach. Muszę zrobić morfologię bo chyba znów pojawia się anemia...

To fajnie Domka :)

Lisica - konkretnie się nie umawiałam, ale jestem w kontakcie z ginekolog swoją. Teraz czekam na wyniki i przepisanie mi leków, więc na pewno zawitam do ginekolog i będziemy ustalać plan działania. A w jaki sposób źle znosiłaś przyjmowanie żelaza? Co do anemii za jakiś czas na pewno będę musiała zrobić badanie krwi czy jest poprawa. Na razie czuję się jako tako, czasami dziwnie - nie wiem czy to jeszcze moje dochodzenie po operacji czy właśnie anemia. Ale polecam jak wcześniej pisałam sok z buraków i wątróbkę. Jedynie, że próbowałaś i nie pomaga Ci..

Żelazo, które przyjmuje, to TARDYFERON.

Ostatnia edycja:
Adelo poprostu nie wchłaniało się dobrze i nie było poprawy. Dopiero po Ferrum w zastrzykach domięśniowych doszłam do siebie i kontynuowałam leczenie Ferrum w syropie. Wątróbki nienawidzę, sok z buraków piłam i dużo szpinaku.
Jestem bardzo osłabiona. Nie wiem czy przez to poronienie...

reklama
Kobietko dobrze, że to sprawdziłaś. No i spokojniejsza jesteś Ty i ja. Że to lozysko i dzieciaczek tak Ci czasem daje popalić :*

Adelo jestem jestem ;)

Fuma a niech ona juz nie nadchodzi przez kolejne miesiace kochana! :*

Beata to to zaciskam za starania kciuki kochana ;* no oby było gorąco i wrzało! :)

Adelo, Lisica aby Wasz spadek żelaza sie unormowal. Ja juz proponowałam buraki, ale czesto trzeba sięgnąć po medykamenty.

Oj jak bym dała Wam energi aby pozytywnie na Was wpłynęła. :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry