reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

melek i dobrze ze polecisz do polski. Co sie bedziesz prosic skoro takie dziwne zasady maja....

muszelko- lez lez i jeszcze raz lez, odpoczywaj i dawaj natychmiast znac jak bedziesz po nastepnych badaniach. ja caly czas trzymam kciuki!

reklama
miałam bóle podbrzusza -wziełam nospe i czuje sie rewelka... no i mdłosci od dwóch dni mineły.... czyzby apogeum wymiotó było juz za mna.... to by było rewelacyjnie,

mój synek ma katar.... marudny jest ... :-( :-(

Robiąc rano zakupy zobaczyłam ciastko Japonke i nie mogłam sie oprzec. kupiłam sobie i zjadłam ze smakiem. A najgorsze, ze mogłabym zjeśc jeszcze jedną :szok:
I zauwazyłam, ze zaczęły mi smakować hamburgery z McDonalda, ktorych nigdy zbytnio nie lubiłam. a w domu to praktycznie zjadam tylko twaróg bo nic innego mi nie podchodzi.
A jak u Was z apetytami?

harsharani, cześć tu styczniówka 2007! Gratuluję zafasolkowania i życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży! Rośnijcie zdrowo!

PS. Brakowało Cię na styczniówkach:-D ! My się już rozdwajamy i już mamy dość siedzenia w dwupakach! ,

No oczywiście przy okazjii gratuluję również WSZYSTKIM sierpnióweczkom!

z moim apetytem jest róznie..odbija mi jem wiscie chociaz wczesniej ich nie znosiłam... pomieszała mi sie z upodobaniami...ach na kawe nie moge patrzyc i jej zapach mnie odstrasza, nieznosze zapachu szynki normalnie mi smierdzi...;-) ;-) ;-)

a ja od dzisiaj zaczynam normalnie funcjonowac, przestalo mnie mdlic i juz nie wymiotuje ufff co za ulga moc funkcjonowac normalnie, nawet zaczelam jesc:-). Poza tym samopoczucie wrocilo do normy i swiat wyglada bardzie kolorowo, ale zapachy nadal draznia szczegolnie ryby i inne mocno intesywne

harsharani, cześć tu styczniówka 2007! Gratuluję zafasolkowania i życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży! Rośnijcie zdrowo!

PS. Brakowało Cię na styczniówkach:-D ! My się już rozdwajamy i już mamy dość siedzenia w dwupakach! ,

No oczywiście przy okazjii gratuluję również WSZYSTKIM sierpnióweczkom!

Dzieki :)
Oj..ja tez wolalabym byc z Wami, ale co nie zabije to wzmocni... W sumie to ja nawet trafilam na wrzesien, bo mialam szalona owulacje ;)

Generalnie to dobranoc wszystkim i tylko tak chcialam napisac ze wlasnie nie jestescie juz ostatnie ;)

witam z rana...nawet w dosc dobrym humorze...synek przespał cała noc... wkoncu odpoczełam...zaraz wstawiam pranie i biore sie za gotowanie.....

pamietam ta ciaze z Olusiem tak sobie wtedy odpoczełam....teraz nie ma zmiłuj sie...
a wiec dziewczyny które spodziewaja sie pierwszego dziecka.... odpoczywajcie ...leniu****cie bo za kilka miesiecy bedziecie o tym mazyc...

ja mam apetyty takie, ze wlasciwie nie mam apetytu.... :baffled:
czasem mnie na cos napadnie i dopiero wtedy mi bardzo smakuje.
Wczoraj np stiwerdzilam , ze MUSZE ugotowac zupe zacierki z boczkiem, cebulka i kapusta kiszona... i bylam zadowolona :-D

reklama
Czesc dziewczynki! Ja mam ciagle na cos ochote :tak: i zajadam! Wczoraj mialam na zurek - taki prawdziwy. Moja przyjaciolka przyleciala z Polski i przywiozla mi akwas i zrobila mi przepyszniasty zureczek :-p Pycha!
Wlasnie jestem przerazon bo jade za chwilke na moje pierwsze tak dlugo wyczekiwane usg - juz nie plamie, ale i tak bardzo sie boje jak moja fasoleczka...:-( Trzymajcie za nas kciuki!

Do góry