reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Sierpniowa, właśnie widziałam że w sobotę jest to darmowe usg w galerii orkana. Chciałam się wybrać, ale oczywiście mąż ostudził mój zapał mówiąc że pewnie będzie kupe ludzi i lepiej umówić się na wizytę prywatną na usg 3d/4d i w spokoju to przeżyć :-)

Ja mam niedaleko, bo "tylko" drugi koniec miasta:-) i raczej się wybiorę. Pewnie oprócz badań będzie sporo informacji o produktach dla dzieci, więc chce skorzystać. Twój mąż ma zapewne rację z tymi kolejkami, z drugiej strony jak połowa kobiet tak pomyśli i nie przyjedzie to mam szanse się dostać na to badanie :-)

A u mnie pachnie deszczem, jest ponuro, szaro-buro:-)

reklama
A ja z innej beczki. Jak się ubieracie? Ja wolę ciuchy,które maskują brzuch- luźne tuniki, długa bokserka,a na to luźna krótka koszulka, legginsy albo modne dresiki. Podkreślacie krągłości czy odwrotnie?

gorgusia - ja przed ciążą miałam same dopasowane ubrania i teraz je zakładam, więc akurat podkreślają moj brzuszek.... i jestem z tego dumna, czekalam 4 lata na niego i nie zamierzam go zasłaniać, nawet jakbym chciala, nie mam odpowiednich ciuchow do tego, a nie będę sobie kupować na te 3 miesiące nowej garderoby :-)

Ostatnia edycja:
A ja z innej beczki. Jak się ubieracie? Ja wolę ciuchy,które maskują brzuch- luźne tuniki, długa bokserka,a na to luźna krótka koszulka, legginsy albo modne dresiki. Podkreślacie krągłości czy odwrotnie?

Ja podkreślam. Normalnie nie zakładałam obcisłych ubrań, bo miałam jakieś tam fałdki:-) Teraz się pięknie rozciągnęły więc korzystam z możliwości:-):-)

Jak wychodzę 'do ludzi' ;-) to ostatnio ubieram legginsy, dłuższą bluzkę lub sweter. Bluzki już zazwyczaj trochę mi opinają brzuch, a sweter jest luźniejszy. Ale jak założę jeszcze na to cienką kurtkę to nie widać że mam brzuszek :-) Jakoś specjalnie nie podkreślam krągłości, ale to już samo wychodzi ;-) A w domu to luźne spodnie dresowe i bluza i tak lubię :tak:

Ja kupuję ciuchy,które będę mogła nosić też po ciąży. Raczej młodzieżowe, luźne i wyglądam jak 16-stka w ciąży :p
To takie dziwne...w pierwszej ciąży czekałam na ten brzuch, podkreślałam go, a teraz odwrotnie...aż mnie wkurza,że jest taki duży i nie jestem już taka smukła :p Każda ciąża jest inna :)

u mnie zależy od humoru :-D ale przeważnie ubieram bluzkę, która podkreśla brzuszek :tak: ciesze się stanem ciąży i nie mam zamiaru maskować brzusiunia :-)

reklama
Ja też staram się ubierać,żeby podkreślać brzuszek,ale też bez przesady. Jakoś nigdy nie przepadałam za bardzo podkreślającymi ubraniami,choć przyznam że zaczynam się do nich przekonywać. Nie lubie obcisłych bluzek,ale już spodnie rurki czemu nie:)

Izis u Ciebie chyba już było to bezpłatne USG z Fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo?Byłaś na tym?

Do góry