reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
A mi się spało cudownie mimo, że kopały mnie dwa dzidziusie. Jedno w brzuszku a drugie przydreptało w nocy do mojego łóżka i już tak zostało do rana. Uzmysłowiłam sobiie tak prawie namacalnie, że mam dwoje dzieci. WOW

Hej baby - co Wy z tymi babolami, beeee, a zarodek z jajeczka na miękko otoczony błonką przechodzi wam przez gardło? To dopiero świństwo!

ja znowu mialam super sprzespana nocke, ale zaczynam miec problemy z przkrecaniem sie na drugi boczek

wlasnie mowilam do meza ze przydalby mi sie taki wyciag jak w szpitalach maja ,bym si ena tych raczkach podciagala i napewno bylo by mi lzej:tak:

a obudzilam sie dziisja o 8 z bolem plecow i potworn azagaga:eek:

ale przynajmiej jestem wyspana

Elza Ty jak dzisiaj spalas?

Magda no juz niedlugo i dwujeczka bedzi esi edo mamusi przytulac , a tata w nogach zeby tez cos z tem mamusi dostac:tak:

A mi się spało cudownie mimo, że kopały mnie dwa dzidziusie. Jedno w brzuszku a drugie przydreptało w nocy do mojego łóżka i już tak zostało do rana. Uzmysłowiłam sobiie tak prawie namacalnie, że mam dwoje dzieci. WOW

:-):-):-)
u nas dzisiaj było to samo
czasem nad ranem córa ma taką pełną pieluszke, ze nie mam serca jej nie zmienić
i jak już zmienie, to zostawiam dziabąga u nas w łóżku
własnie jakiś czas temu miałam identyczne spostrzenie jak TY :-)
a jeszcze fajniej, jak Paris spi dotknięta o mój brzuch i Maddox ją wtedy kopie :-):-):-):-):-)

niedobrze spalam.wczoraj jak nie spalam do 14 pozniej 0 14 zasnelam na 2 godz,pozniej zasnelam o 21:30 i spalam godzinke,zas o 1 w nocy zasnelam na godzinke i od 2 w nocy nie spie.
i nie czuje sie spiaca:-)

reklama
Do góry