reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma ojjejjj biedny Oluś:-( a co to za dziadostwo? jelitówka? czy może jakaś infekcja w gardle? Daj znać wieczorem jak sytuacja dzisiaj. Zdrówka dla małego!!!!

reklama
Aleksis piekna data na poród:-) Pepa sie urodził 1.06:-D Fajna lampka dla dziecia.
Co do wozka to Mieszko i my sie do tej spacerówki przyzwyczailiśmy, ale i tak mamy prawie zawsze ze soba nosidełko maxi cosi easia;-)
Muma no ze sie cos Olusiowi przypałętało:no: zdrowka dla niego.

My wczoraj w trasie, w Karpaczu byliśmy, mgła masakryczna, pogoda do bani na spacering, zaliczylismy pyszny obiadek u tesciow i powrot do domku. Ema puscilam na wieczor meski, ja z Mieszkiem spedzalam czas. Dzis od rana podsuwam mu mysze, nie ma taryfy ulgowej niech wie jak sily rozlozyc :tak:;-)
My planujemy jutro grila, zobaczymy czy pogoda dopisze. Jeszcze w tym roku nic z grila nie szamałam:baffled:
Spokojnego wieczorku sobotniego i ładnej niedzieli.

U nas trochę lepiej tzn Oli śpi (już żołądkowo spoko, ma trochę podwyższoną temp no ale jest na Nurofenie) a mnie coś łamie w kościach, idę do wyrka .. Pewnie w tych autokomisach coś złapaliśmy:nerd:

tere - Olek nie choruje dużo, jeszcze nawet antybiotyku nie brał, tfu, tfu.

Aaa straszne ma dwie afty w buzi, popsikałam mu Hascoseptem ale jak to nie przejdzie to z rana musze eMa wysłać po jakiś specyfik.

Miłej niedzieli wszystkim, papapa

Muma a to nie był ostatnio przeziębiony? Wydawało mi się, ale to Julka i Wy byliście chorzy i może pokręciłam... Ale to spoko że nigdy nie brał antybiotyku, oglądałam ostatnio, że w końcu przestaną działać, bo za dużo ich lekarze przepisują i wycofają z aptek. Ale kto wie jak będzie.
A jak znalazłaś afty? Ja nie zaglądam Tymkowi do buzi, bo się nie da kurka wodna. I nie wiedziałbym jakby miał chyba...
A ja mam teraz aftę, nigdy takiej nie miałam,tzn czasem takie maciupcie kropeczki mi się robią na języku i na drugi dzień znikają, a teraz mam taką z 2mm już schodzi, ale jest brzydka i boli franca. Nakładam dezaftan, ale mam wrażenie że słabo działa i aftin był lepszy...

hej

u nas pogoda przecudna, cały czas jesteśmy w rozjazdach i co najważniejsze wychodzą dolne jedyneczki także dziś w ruch poszedł syropek p/bólowy

Muma zdrówka dla Olusia
Katiuszka ja lubię czytać o zmaganiach "londynczykow";-)
Aleksis data fajna, będzie miał Janis prezenty z dwóch okazji ;)
Tere i jak malowanko? eee no tak zgrany team dał sobie pewnie świetnie rade :tak:
Gochson uśmiałam się z Waszej wyprawy na działkę znaczy ze tak długo trwała ;) Hehe Adasiowi czasem Mama potrzebna tez jest po to aby nieść rowerek ;)
Zuza jak majoweczka?

elooo:-)
ale pogoda,nie? blleeee ziimno i mokro:wściekła/y:
Muma kurcze, jakis rota sie przypałętał? :-( ostatni rota Młodej tez podobnie wygladał, dzien rzygania, temperatura, a na drugi dzien juz lepiej było.. Zdrowka zycze dla Olusia :** trzymajcie sie
aaa i gratuluje juz papierka (hmmm..plastiku raczej..) prawka;-) A autka 3-drzwiowego to ja bym nie brała...niewygodne to cholerstwo, jezdzilismy jakis czas takim od brata pozyczonym, do kitu bez tych drzwi z tyłu
tere no widze,ze u Was pracujący weekend- lifting huty;-):-) Tim do 22 tancowal???? woow!! :szok::baffled: niezle sie zapowiada, imprezowicz nielada hehehe :-) Ale elegancik z niego!:tak: mowie Ci, bedziesz szybko babcią hyhyhy;-):-)
Gochson na działeczce tyra;-) A Młoda tez już zaczela wymuszać, krzykiem i tupaniem nogami (slad to ma???:baffled:), ale się nie dajemy (na razie;-):-))
katiuszka ja Twoje opowiesci tez uwielbiam:tak:, fajnie piszesz:tak: wspolczuje nocek... :-(u nas ostatnio spokoj, Młoda przez sen tylko czasem pojękuje ale oczu nie otwiera, do rana (odpukać, nie zapeszac!!;-)) W dzien nieco marudniejsza ale przyczyne odkryłam, ma napuchniete i podbiegniete krwia gorne lewe dziasło, ale daleko, jakby 5 sie wyrzynała :confused:
Aleksis juz na finiszu, jak bedzie gotowe wszystko to foty pokoiku, lozeczka itp poprosimy :tak:

a my przez ta pogode w chacie siedzimy, a mielismy w planie objechać fajne miejsca w okolicy:wściekła/y:

Ani@k a ciepło tam u Was? kurka no.... nad morze trza było jechać....

Ostatnia edycja:
Kok.o w nocy zimnych bo 0-1 stopnia ale w dzień tak do 24 dochodzi.. dużo jest słońca i to najważniejsze :) nad morze trochę za daleko no i tam pewnie mocno wieje wiec musiałabym wziąć kurtkę zimowa ;)

kurcze coś się przypaletalo do mnie.. żołądek albo wątroba mnie boli, blee :crazy:

reklama
Tere Ty nie masz afty.. u nas to się nazywa 'krosta na jezyku' i robi się najczęściej po tym jak ktoś tylek obrobi ;) znika na drugi dzień co oznacza że już ten kto obrabial - przestał ;)

Do góry