elooo:-)
ale pogoda,nie? blleeee ziimno i mokro
Muma kurcze, jakis rota sie przypałętał? :-( ostatni rota Młodej tez podobnie wygladał, dzien rzygania, temperatura, a na drugi dzien juz lepiej było.. Zdrowka zycze dla Olusia
:** trzymajcie sie
aaa i gratuluje juz papierka (hmmm..plastiku raczej..) prawka;-) A autka 3-drzwiowego to ja bym nie brała...niewygodne to cholerstwo, jezdzilismy jakis czas takim od brata pozyczonym, do kitu bez tych drzwi z tyłu
tere no widze,ze u Was pracujący weekend- lifting huty;-):-) Tim do 22 tancowal???? woow!!

niezle sie zapowiada, imprezowicz nielada hehehe :-) Ale elegancik z niego!

mowie Ci, bedziesz szybko babcią hyhyhy;-):-)
Gochson na działeczce tyra;-) A Młoda tez już zaczela wymuszać, krzykiem i tupaniem nogami (slad to ma???

), ale się nie dajemy (na razie;-):-))
katiuszka ja Twoje opowiesci tez uwielbiam

, fajnie piszesz

wspolczuje nocek... :-(u nas ostatnio spokoj, Młoda przez sen tylko czasem pojękuje ale oczu nie otwiera, do rana (odpukać, nie zapeszac!!;-)) W dzien nieco marudniejsza ale przyczyne odkryłam, ma napuchniete i podbiegniete krwia gorne lewe dziasło, ale daleko, jakby 5 sie wyrzynała
Aleksis juz na finiszu, jak bedzie gotowe wszystko to foty pokoiku, lozeczka itp poprosimy
a my przez ta pogode w chacie siedzimy, a mielismy w planie objechać fajne miejsca w okolicy
Ani@k a ciepło tam u Was? kurka no.... nad morze trza było jechać....