Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

W sumie pierwszy raz w życiu tak mi poszło na allegro tak to pojedyncze rzeczy, a teraz w 3dni 260złi najdroższa z tych rzeczy to chyba 20zł
![]()
Munka a jakie maz te buty? Ja buty wysylam ostatnio jako mini paczkę. Za 8.5 z koperta usztywniana i ubezpieczona do 1000 zl. Poza tym przychodzi powiadomienie sms o nadaniu i odbiorze
Zaza ja lubie karpatke, czekam:d
Mialam dzis ostatnie usg franek wazy 3410 i babka mowi ze w poniedzialek spokojnie moze wychodzica te jaja z ktg to prawdopodobnie przez to ze ma petle na szyjce :/ wiec dobrze ze nie rodze naturalnie
Poza tym juz ledwo zipie i wiekszosc dnia na kanapie a tu jeszcze tyle roboty... Dzis znow rozkuli pion przy wejsciu, jutro jak sie uda to moze przyjedzie gosc skrecic spowrotem szafe i wtedy odkopiemy sypialnie z ksiazek... Moze mi sie uda lozeczko ustawic i zrobic kacik franka przed porodem jeszcze... Tak sie ludze
proszę - obiecana karpatka ;-) Zobacz załącznik 624018
ustaw sobie mini paczke za 8.50 masz z głowy kupowanie koperty.sandałki z materiału z cocodrillo.!!!