reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ta pogoda wyszliśmy na rower to zerwała się wichura i zaczęło padać wróciliśmy wypogodziło się :wściekła/y::wściekła/y:

No i z naszego jutrzejszego wyjazdu w góry nici :-:)-(kumpeli mała od piątku ma temperaturę i niewiedzą co jej jest. A my tu już częściowo naszykowaniu...............

agaundpestka - gratuluje sukcesu komercyjnego :-) Golabki fajowe :-D Dawno nie jadlam, smaku narobilyscie!

Aylin - witaj w klubie! :-) A zesz sie nawet na pw nie zdradzila! :-p Szkoda, ze nie poznalam Addieny. Z okiem mial Twoj farta!

aliejnka - nasz woli slimaki pakowac sobie do kieszeni a mnie do majtek :szok: albo znosi im liscie, zeby je nakarmic i potem sprawdza, czy zrobily kupe :-)

Kasienka - super, ze chrzciny udane i dzieciaki mialy frajde :-)

kasiekz - zdrowka! I nie martw sie na zapas, katar moze przejsc w jeden dzien :tak: My tez na dwor wychodzimy z katarem, o tej porze roku przynajmniej na 2godzinki. Slonce dobrze wpylwa na odprornosc. Tylko ten wiatr mnie stresuje :wściekła/y:

katrina
- Twoja cora ma piekny wiek, cudowny czas w zyciu! Przyjmijcie tez zyczenia od nas!

Niespodzianka - no wlasnie na bidnym trzepaku kwitlo zycie a wypasione place zabaw stoja puste :-(U nas 2/3 rzeczy robi lewa a 1/3 prawa :eek: Mi zwierzatka zawsze wychodza koslawe, rysowac nie umiem nawet najprostszych rzeczy :zawstydzona/y:Ubawilas mnie z tymi cyckami :rofl2: A po co Ty uciekasz do innego pokoju? Ekspediuj tam chrapiacego :-p

josie
- ale cwaniak z tym "nieciemno" :-) Remontu szczerze wspolczuje :no:

asik - gdybysmy mieli sarenki pod domem to by psa chyba przez zamkniete okno wyskoczyla :baffled:

mlodak
- u nas wyslali zaproszenie na bilans i kazali przyjsc przed urodzinami. Poza ogolnym zachwalaniem pt. "dla dobra dziecka" (moze i jakas racja - zawsze to jakas okazja do wylapania zaniedbanych dzieci) to pisali, ze potrzebne to jest im do ogolnonarodowej statystyki :eek:

andzia - ja wole zaby niz kosiarki ;-)

A i mamy nowe slowo: tufafa :-)

Tyle nadrabiania Waszej megaprodukcji. Jestem jeszcze Wam "winna" opowiesc o cieniu ale najpierw wysle tego posta, zeby go nie wcielo. Poza tym dziec zasnal i pewnie zaraz sie obudzi (a jak nie to ja go, bo inaczej w nocy beda znow cyrki :wściekła/y:)

Alijenka - no se muszę sprawić, ale nie wiem jak to ogarnąć czasowo. Chcialabym mieć wtedy pracę na umowę, a wcale nie chce mi się jej szukać :)

Polaa - mnie wychowawczyni w podstawówce biła linijką po lewej dłoni.... nie jakoś boleśnie, ale jednak zmuszała mnie do przekładania. Wiedza wtedy na ten temat była mała.

Aylin - ja póki co wystawiam na OLX i nie wiem jak zrobić z tą paczką o której piszesz. W sensie, ze idę na poczte, mówię, że chcę tak zapakować i wsio?? Sory może za banalne pytania, ale ja naprawdę nie wiem co i jak.

Asik - :p

Munka tak, mówisz ze chcesz nadać jako mini paczkę. I wsjo. A raczej dostajesz taka gruba kartonową kopertę wpisujesz dane i wysyłasz. Musisz mieć adres i nr Tel lub email osoby odbiersjacej. Bo mini nie przynoszą do domu

Muńka i to właśnie tak jest zastanawianie się jak ja to ogarnę itd itp, a czas leci i leci :-D:-D

kasiek to teraz tylko szykować paszporty i zaraz Was nie ma w PL ale Wam zazdroszczę, a tym bardziej że lubię Turcję :-), a tak w ogóle jak P ??????? dajesz radę z katarem małej czy zasmarkała się na amen ????

aronia pewnie bo z katarem jak najbardziej na dwór no chyba że jest ropny to na słońce lepiej nie

A tak w ogóle mam dość dzisiejszego dnia, przez to siedzenie w domu tylko bym jadła :szok:

Ostatnia edycja:
u nas tez pogoda, tatus był dzis w domu z dzieciem. On nie potrafi jej uspic... w efekcie padła 30 minut temu. I teraz pytanie - wstanie o 21 i bedzie szalec? pospi do 4 i bedzie szalec??? kto zganie???

Aronia :p bo ja nie zadeklarowana przeciwniczka a raczej zwolenniczka systemu opóźnionych szczepień i rozłozonych w czasie.

hmmm dziewczeta kupiłam buty pasujace do nunu sukienki. Teraz czekam na przesyłke :) i mam nadzieje ze beda pasowac.
Aaaaaaa jeszcze body ecru albo futerkowe bolerko i laska ubrana. A ja szpilki musze kupic....

alijenka tak blisko a u mnie nie pada. Wichury tez nie było;-) Jakoś mnie ominęło - na szczęście. No właśnie wieczorem jadę do Tesco po jakaś walizkę i jutro zaczynam pakowanie, bo M, P i siebie:-D Poli tylko ścieka katar, masakrycznie zasmarkana nie jest.

aronia P niemal cały dzień na dworze siedzi z katarem, bo tam jej lepiej oddycha się i nawet nic nie wypływa;-) Kurde mam jeszcze dwa dni na zwalczenie:/

muńka tak jak pisze Aylin, nawet dziś nadawałam dwie rzeczy minipaczką;-)

aga przykro że wyjazd nie wypalił:/

aylin
wstanie o 20;-D Ale nie życzę! I zazdroszczę, że masz na ślub wszystko skompletowane. Ja jak wrócę to znowu impreza 2 latka i potem zostanie mi chwila na te rzeczy:/

Koleżankę spotkałam, jej synek ma 3 lata a do 2 roku życia w nocy co chwilę pobudka (aronia). Budził się, jęczał, kręcił, popłakiwał i tak w kółko. Na palcach jednej ręki liczyła jak spał ciągiem 7 godz. Wyczytała w końcu gdzieś o jakieś bakterii odpowiedzialnej za to zachowanie. I tak się na nią zawzięła że dopiero wyszła z moczu w trzecim posiewie. Mlody dostał na nią jakiś syropek i od razu noc była przespana. Od tamtej pory spal spokojnie do rana.

reklama
alez jestem na siebie wsciekla ... zgubilam 40 zl :((((((((((((((((((((((( nie dosc ze malo to jeszcze gubie .... szlak

Do góry