Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a skąd ja mam teraz wiedzieć, czy lek, który brałam w ciąży, powoduje, że nie mogę karmić?!
brałam ich całe mnóstwo niestety...
Raczej popatrzą w twoją kartę ciąży i ci powiedzą. Większość leków których nie można w ciąży to te same które przenikają do pokarmu. Jeśli brałaś je przez długi czas bo musiałaś to gin ci powie czy one pozostają w organizmie i jak długo.
Ja mam dzisiaj podwójne święto bo w kalendarzu też widnieje dziś i ciekawe co mąż wymyśli![]()

WSZYSTKIM MAMUSIOM SKŁADAM NAJLEPSZE ŻYCZENIA 

zwłaszcza w pracy 
ps ja się zdecydowanie toczę 

Mnie jak Makotę najczęściej swędzą piersi i brzuch 

zgadzam się z dziewczynami, że usg daje bardzo duży margines błędu. Moja siostra cioteczna ostatnio doświadczyła podobnych nieprzyjemności - jeden lekarz powiedział, że mała ma hipotrofię, pojechała do Łodzi do jakiejś lekarki, która się specjalizuję w trudnych przypadkach i okazało się, że wsio ok 

z tym, że to on od dwóch dni śpi na kanapie
ja też nie zamierzam się smucić ani denerwować, bo po prostu nie warto
jadę zaraz na miasto kupić jakiś prezent dla mamy 
Siara nic nie oznaczaOd kilku dni gdy chodzę bez stanika codziennie zauważam plamki od mleka (siary) na bluzkach.... Wy tez tak macie? Ostatnio sie obudziłam i na piżamie miałam mega plamę. Czy to moze oznaczać ze porod tuż tuż? Mam nadzieje ze nie i ze wytrwam do conajmniej 38tc.
Nie można bez konsultacji pić wapna w ciąży. Można sobie problemów narobić.Limonka, cholestaza jest jak swedza dlonie i stopy. Sprobuj napic sie wapna, powinno pomoc. A jak sie martwisz, zrob sobie proby watrobowe.
Moja ma już prawie 7 lat a ja jeszcze piorę i piorę i się nie kończy ;-)Czy Wy też tak macie, że jak się bierzcie za dzieciowe pranie to się okazuje, że cała masa normalnego się nazbierała?
Kurde myślałam, że to szybciej pójdzie a tak na raty to piorę i piorę :banghead:![]()

makota jak kto nie wpisuje lekow do akrty ciazy?ja bym w takim razie swoj zeszyt ciazy prowadziła i notowała
kawo i tak duzo zapamietalasjak masz zazdroski w oknach to jakos srednio mi cos jeszce do tego pasuej
![]()

A zasłużyła?![]()
Spoko, ostatnio nawet w łóżku wylądowaliśmy
Chociaż ja już się średnio nadaję
), jeszcze listonosz mi nowy płyn micelarny do shiny box przyniósł. Posiedziałam u teściowej 30minut i ledwo się na górę wtoczyłam, tak spuchłam
Nie jest dobrze
Teraz leżę koło wiatraka i proszę, aby znowu pojawiły się palce u stóp zamiast tych parówek
Przed wyjazdem się ważyłam, ja wróciłam też stanęłam na wagę wieczorem - już spuchnięta, żeby zobaczyć ile wody nabrałam - masakra! Prawie 2 kg wody!!!! Rano spadło do +0,5kg, ale mimo wszystko to na stówę woda, a nie nic innego..Pasują firanki do połowy okna...makota jak kto nie wpisuje lekow do akrty ciazy?ja bym w takim razie swoj zeszyt ciazy prowadziła i notowała
kawo i tak duzo zapamietalasjak masz zazdroski w oknach to jakos srednio mi cos jeszce do tego pasuej
![]()