Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hobbit można brać luteine, a duphaston to chyba to samo. mi lekarz powiedział, że powinnam brac do końca 36tc.
jeśli chodzi o szpitale chcę iść zwiedzać borowską - ten szpital mam najbliżej.. choć nie chcę tam jechać jednak jak akcja sie jakoś szybko rozwinie albo jakoś niepokojąco to nie będzie czasu na podróże w inne miejsca. oprócz tego chcę jechać na kamieńskiego i może do oławy.
własnie dodzwoniłam się na borowską, raz w tygodniu jest zwiedzanie porodówki w środę o 13.30. jak sie będę dobrze czuła, przynajmniej tak jak dziś to pojadę już w tą środę. pojadę pół godziny wcześniej bo nie mam pojęcia gdzie jest porodówka oraz chcę znaleźć jeszcze odpowiednią izbę przyjęć bo nie będę szukać z cieknącymi wodamia ten szpital jest ogromny i ciężko się zorientować.
Tatuś pewnie powie, że po mamusiTo na pewno ze zmęczenia. Głos to ona ma, ciekawe po kim![]()
.

ehhh kawo ona się po prostu daaaaaaarła jakby ją ktoś obdzierał ze skóry, bez powodu. BO TAK i BO NIEBunt dwulatka???
Aż mi dzidzia w brzuchu skacze. Natala padła w końcu. Idę coś zjeść.
Jak sobie radzicie z takim atakiem furii???
Może dużo zgrzytały w 9tym miesiącuNie wierzcie w utratę zębów tylko z powodu ciąży. Najczęściej stosowana wymówka kobiet. Jak ktoś nie dba , to traci. Ciąża j karmienie nie wiele mają do tego.
Nie ma siły,żeby przez 9msc doprowadzić zęby do ruiny![]()

;-)Współczuję, najlepiej nie dopuszczać do takiego stanu, a jak już się zacznie to wyjść i się nie denerwować.1,5 godziny darcia się i awantury................... Padam!!!! Moje dziecię przeszło samą siebie......![]()
![]()
U mnie też już po :-)Kawo, ta burza od ciebie zahaczyła o mnie i poszła do Miki, więc u mnie popadało, lekko pogrzmiało i teraz tylko mży