aniez
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Najważniejsze aby pogoda była coby ferajnę na dwór wyrzucić a oni potem już się sami sobą zajmują , najwyżej możemy ich na boisko koło nas wziąć i w piłkę pograją 
to ja mogę z R na zakupy śmigać bo też tylko to co na kartce za to mój S zawsze za dużo nakupi ;-)
Co do wyjazdu to trzeba temat na odpowiednim wątku poruszyć;-)
niestety, nikt nie jest doskonały;-)Uwielbiam mojego onko bo przystojny dowcipny ale niestety żonaty![]()
ha ha, mam tak samoKaroserię to ja mogę myć, nie cierpię natomiast pucować auta w środku, a jak T to robi to zawsze mi się dostaje, za to jaki mam bałagan, ale przecież wszystko może się przydać (czytaj chusteczki mokre, suche, marynarka na zmianę, woda, krem do rąk i mnóstwo innych dupereli![]()
tylko kurcze mój ślubny nie podziela mojego zdania;-)generalnie to my jestesmy cały czas kolo Władka, mieszkamy przecież prawie w trójmieścieAle Wam zazdroszcze spotkania w takim gronie. A moze ktos bedzie na poczatku lipca w okolicach Wladyslawowa?
:-)
i tak do końca tygodnia ma być
a dziś musiałam jeszcze do sklepu po mleko skoczyć, bo rano naleśniki smażyłam i całe poszło, a potem nie miałam z czym kawusi wypić (no dobra,inka to nie do końca kawa,ale jak sobie tak wmawiam, to lepiej mi smakuje
). 
chociaż w soboty to nie ma takich atrakcji jak w tygodniu . W tygodniu przyjamniej u nas wysyłane są babcie, teściowe itp . Mają na wyposażeniu ulotkę z zakreślonymi rzeczami jakie mają nabyć
także jest sprint do tych koszy poprzedzony rozpychaniem się łokciami w wejściu
widok bezcenny 

Pełen wrażeń i wzruszeń 

Więc niniejszym ogłaszam, że J. ma biały pas taekwon-do
Młody dumny, szczęśliwy i takie mega emocje w nim że jeszcze nie śpi... będzie jutro ból ze wstawaniem oj będzie :-) Zdjęcie wiadomo gdzie :-)
na szczęście woda w rzekach stabilna ale straż w pełnej gotowości.Dla oka też przyjemność bo pełno przystojniaków w mundurach ;-)

ziemia już wody nie przyjmuje, jedynie co to ryby w stawie się cieszą bo mają wody pod dostatkiem;-) Dobrze że Olka ozdrowiała, twarda sztuka :-)
przypomniało mi się jak w zeszłym roku dostałam MMS z fotką podpisaną pozdrowienia z Otmuchowa
a twojego telefonu nie miałam wpisanego i nie wiedziałam kto mi go wysłał, szukałam na mapie gdzie jest to miejsce i wtedy wyszło mi że to wy bo macie najbliżej :-)
zwierzyniec trzeba ogarnąć ale tak mi się nie chce przebierać
Lenia jakiegoś mam
Ja chcę słońca 

Szymek to rozumiem , ale jak Olka pas dostanie , to ja chyba padnę