reklama
elifit
Moderatorka
dziewczyny a co będziecie stosować na zagięcia w łokciach,pod kolanami, na szyi..ja smarowałam oliwką Roksanę ale teraz nie chcę ,linomag może??
Mi balsam wystarczał.
malgorzatkar
Fanka BB :)
ja też tylko balsamowałam, a przede wszystkim dokładnie wycierałam
Hmm, o tym nie myślałam bo nie miałyśmy takiego problemu. O odparzeniach mówicie?
A jak teraz w SR uczą na temat pielęgnacji pępka? 3lata temu wchodziła moda na przemywanie tylko woda z mydłem chyba, bez spirytusowych wynalazków. Ale ja i tak Octenisept stosowalam, tak jak w moim szpitalu. Pewnie teraz też tak będę robić
A jak teraz w SR uczą na temat pielęgnacji pępka? 3lata temu wchodziła moda na przemywanie tylko woda z mydłem chyba, bez spirytusowych wynalazków. Ale ja i tak Octenisept stosowalam, tak jak w moim szpitalu. Pewnie teraz też tak będę robić
Katka***
Mika jak ja rodziłam córkę to się o suchej pielęgnacji mówiło. Czyli nic nie robić i osuszać. Ale ja też octanisept używałam bo mi się ta sucha pielęgnacja dziwna wydawała.
elifit
Moderatorka
Mika mowa o łuszczącej się skórze po porodzie na dłoniach stópkach i innych wrażliwszych częściach ciała. Nam się łuszczyła skóra
No chyba że o odparzeniach mowa a ja coś źle zrozumiałam?
No chyba że o odparzeniach mowa a ja coś źle zrozumiałam?
Lilla My
No i nie kupiłam żadnych kosmetyków dla dziecka bo myślałam ze mam jeszcze czas. tesciowa wyślę po zakupy. Dobrze że te ubranka i materialy z wozka i maxi cosi wypralam kilka dni temu.
reklama
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
jeżeli chodzi o czystą lanolinę... można kupić, najlepiej w zaprzyjaźnionej aptece - kłopot praktycznie żaden, możecie wziąć swoje czyste pudełeczko np po kremie nivea i nie powinno być kłopotu... towar jak każdy inny.
LUB
wróciła do oferty ZIAJKA LANOMAŚĆ czyli właśnie czysta lanolina do pielęgnacji piersi.. nie było tego produktu przez półtora roku, ale jest już w obrocie
cena ok 9-11 zł więc może mniejszy kłopot niż z proszeniem się o sprzedaż lanoliny (to składnik leków recepturowych i stąd wydziwianie)
LUB
wróciła do oferty ZIAJKA LANOMAŚĆ czyli właśnie czysta lanolina do pielęgnacji piersi.. nie było tego produktu przez półtora roku, ale jest już w obrocie
Podziel się: