reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze brzuszki :)

Laski fajne te Wasze brzuszki :)
Musze statyw odkopac i też zdjęcie swojego wstawić, a jest już co pokazywać:szok:

reklama
A u mnie nadal nic... Chociaż w dupsku czuję, że urosłam, nawet po bieliźnie to czuć... Tylko nie wiem, czy już mi się biodra rozjeżdżają, czy po prostu tyję :-D

agulqa, moje uda to mnie wczoraj w kąpieli przeraziły! :szok: Niby przytyłam tylko 2kg, a właśnie dupsko, uda i cycki mega urosły...

mi dokladnie to samo co u Ciebie a tez ok 2kg przybralam. stanik niby kupilam nieduzo wiekszy bo zamiast 80D to 85D, ale czuc ze inny material itp, choc firma ta sama ale modele rozne. no i widze ze duuuze sie zrobily ;) dupa moze by sie miescila we wczesniejsze ubrania (chociaz nie, kilka par majteczek robi sie malawych ;) ), ale przez uda nic nie chce przejsc ;)

Kurde ka się zaczynam martwić bo ja 1kg schudłam nic mię tyje brzuch rośnie, dojce tez a waga w dół... Muszę z ginem pogadać

agulqa_b z Olą na tym etapie miałam 2kg na plusie, ale ja rozumiem chudnąć bo mdłości, brak apetytu, a ja jem jem i jem co godzinę musze jeść bo czuję jakbym zaczynała się trawić od środka ;)

Nulini, ja w obu ciążach też strasznie w tyłku i udach, tzn to ponoć przez gromadzenie wody tak miałam. Masakra :-D Zastanawiam się co zrobić, by w tej tylko trochę przytyć i nie puchnąć tak...

reklama
Też przytyłam około 2kg, uda mam większe, cycki pełniejsze.

Ja to chyba w jakiejś urojonej ciąży jestem.. Oto "domek" (szałas? lepianka?) mojego Szczęścia. 11w5d.

brzuch.jpg

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 66
Do góry