reklama
Ann - moja bratowa kupiła mi koszulę z Biedronki, sobie też kupiła ( ma termin na początek sierpnia ) i mówi, że koszula jest super :-) ja czekam na paczkę z domu, jak już przyjdzie to będę widziała jaka jest naprawdę :-) u nas w Biedronce wszystkie wykupili niestety więc nie miałam jak u siebie sprawdzić.
chocolatequa
Fanka BB :)
Ann nie wiem czy macie taki sklep Textill Market, ostatnio byłam i tam jest duży wybór ładnych koszul
od 24.99 do 29.99 za sztukę 
Ann_
dzięki dziewczyny, Biedronek jest kilka u mnie i koszule widziałam, ale zastanawiałam się czy będą dobre rozmiarowo, bo kupiłam sobie spodnie M i były ogromne, ale może S jest nie taka duża, a w sumie za taką cenę to i na to nie ma co narzekać. Textil Market jest to podejdę zobaczyć 
Alicjaaa85
Mi te koszule z rozcięciami na piersi nie odpowiadały w ogóle, jedną taką mam a dwie kupiłam rozpinane na dekolcie po prostu.Każdemu co woli 
natalinaa
Dziewczyny czy któraś z Was ma ten sam problem co ja czyli duże piersi i mało w obwodzie pod biustem? Nigdzie nie mogę znaleźć staników do karmienia. Znalazłam na jakieś stronie biustonoszedokarmienia ale boję się tam zrobić zakupy bo rozmiarowki z różnych firm są inne. Macie może coś sprawdzonego?
Ja patrzyłam np na allegro staniki i największy rozmiar miseczki to DD, a gdzie ja mam F, a obwodzie już nie wspominając (chudzinka nie jestem), na giełdach patrzyłam za stanikami w moim rozmiarze to nie mają odpinanych ramiączek, więc pozostaje mi szukać gdzie indziej...
natalinaa
Na tym biustonoszedokarmienia.pl są takie różne rozmiary ale obawiam się ze nie będą dobre. Bo ja na moje okropne doje muszę mieć takie głębokie a tam jak widzę po zdjęciach to takie chyba nie są. Kurna zawsze miałam z tym problem. To wcale nie jest fajnie. Tylko nie chciałabym mieć już większych jak pokarm się zbierze. Tragedia! Ja mam 65J i serio ciężko cokolwiek znaleźć
reklama