reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta dokładnie, wydaje mi się że to te przeciwciała niszczą mój zarodek :zawstydzona/y: biedny nie może się zagnieździć :( mam nadzieję że w końcu któryś nie da się "wykopać" i zostanie ze mną :tak:

reklama
Smerfeta, myślę że tym razem Kasik nie trafiła do dentysty ;)
Zapomniałam Ci powiedzieć że jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki nawet okulary podobne macie ;)

Hej! Wczorajmialam pierwsze podglądanie pęcherzyków, 7d.c endometrium 7mm, i ok 12 pecherzykow po 12-15mm, estradiol 500 i już od wczoraj robiłam pierwszy zastrzyk z cetrotidu. Nie za wcześnie? W poniedzialek mam usg i krew. Mam nadzieję ze po cetrotidzie urosną jeszcze pęcherzyki i endometrium?

Cześć :D

Trzymam za punkcje i transfery &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i dla wszystkich staraczek fluidki ciążowe x2 ----------------------------------------------------------------------

Jutro mamy wizyte i zobacze maluchy :)
powiem wam że moja macica podwójnie i boli jak chole...a jakbym zakwasy miała i miałam problemy z chodzeniem
ale całe szczęście dzisiaj już jest lepiej ...może dzieciaczki sie przekreciły i nie ma już takiego ucisku ale wczoraj dużo chodziłam i to też może pomogło.

LIPIEC :

18.07.2014 DW transfer
18.07.2014 Kasik36 punkcja
18.07.2014 Montana wizyta

19.07.2014 Agulla podglądanko
19.07.2014 Jazzabell podglądanko
19.07.2014 AniaM wizyta i spotkanie z chłopcami
21.07.2014 Magda wizyta
21.07.2014 Jazzabell punkcja
21.07.2014 Mycha podglądanko
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
22.07.2014 Kotuska transfer
22.07.2014 KasiaMakaronik transfer
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
24.07.2014 Milena wysoka beta
25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

02.08.2014 Marikka wizyta
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ania, chłopaki już duże i zapewne ciasno maja. Pogoda nie sprzyja ciężaróweczkom ;)
Gdzieś czytałam że dzieci lubią być bujane czyli jak mama chodzi ;)

Hej! Wczorajmialam pierwsze podglądanie pęcherzyków, 7d.c endometrium 7mm, i ok 12 pecherzykow po 12-15mm, estradiol 500 i już od wczoraj robiłam pierwszy zastrzyk z cetrotidu. Nie za wcześnie? W poniedzialek mam usg i krew. Mam nadzieję ze po cetrotidzie urosną jeszcze pęcherzyki i endometrium?

Mycha spokojnie ceteotide bierze sie od ok 6 dnia stymulacji zeby pęcherzyki za wcześnie nie popękały , twoje jeszxE sa niedojrzałe masz za niski estradiol powinno byc ok 200 na jeden dojrzały :) a który dzien stymulacji masz bo piszes ze 7dc wiec pewnie 6ds? Jak masz tyle pęcherzyków bedzie z czego wybierać :)
Kasik pamiętaj zeby w odpowiednim otworze ci grzebali , tam na dole a nie u góry bo to bedzie wskazywało ze pomyliłam gabinety i weszłas do dentysty :)
A ja leżę na plaży oczywiście w obcy w cieniu , tylko nogi sie opalają :) a nad plazowiczami lata paralotnia z reklamą "gumek" i na dodatek rzuca je na malutkich spadochronch :D a dzieci biegają za tym hahaha

Ostatnia edycja:
Genna a Ty gdzie odpoczywasz nad morzem? My też mieliśmy się wybrac na weekend ale odechciało mi się wszystkiego...

reklama
Do góry